• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardm edin ayrılmam doğru mu? Kafam karışık mantıklı düşünemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ortada fotoğraf cektircek durum yokki ne gerek var. Patron vs hepsi bir arada bazen cekiniyolar bise demiyorum ona zaten ama uć tane kız oturmuş bu da arkalarina gecmiş bi tane de baska erkek. Herşeyi gectim gene abartmazdım da iki kulak yapmak ne kıza eli saçında kızın eğilmiş bide bu derece samimiyete ne gerek var. Ille foto cekcekse topluca cekinirler olur biter gevşek gevşek hareketler iki kulak yapmalar falan. Bi de beni vaktim yok diye aramıyo günde az konusuyoruz uzaktayiz yani bana bahanesi yoğun çalışıyo bana vakti yok ama kizlarla resim cekinmeye bol vakti var maşallah en cok buna sinirlendim
Fotoğraf karesinde başka bi erkekte varmış. Kızlarla yalnız çekilmemiş(kaldı ki yalnız da çekilebilirdi, bi şeyi değiştirmez). Ayrıca fotoğraf çekildiği bol bol zamanı olduğu manasına gelmez. 4-5 dklık bi şey.
Bence uzun zamandır ilgisizliği Sonucu soğumuşsunuz. Tam bir bahane ararken bu karşınıza çıkmış.
Ben size hak veriyorum. Şu konuda; mutsuz olduğunuz bi birlikteliği devam ettirmenize lüzum yok.

fotograf cektirmek degil mesele benim anladigm kadariyla
Mesele sevgiliye gelince vakit yok
Kizlarla sosyallesmeye gelince var

Canım turizm de okumuş çalışmış biri olarak söylüyorum ki bunlar gayet normal. Zaten 5 dk bir çay sigara molası verilir insanlarda bu molada oturup kafa dağıtmak ister bu fotoğrafta o arada çekilmiş bir fotoğraftır büyük ihtimalle böyle şeyler şakalar resimler insanı kendine getirir çünkü çok yorucu ve yıpratıcı bir iş turizm emin ol ki bunları yapmazsa o ortama dayanıp çalışamaz. Seni az aramasına gelince zaten fazla molası olmuyordur bunun birinde seninle ilgilenip diğerinde kendine vakit ayırmasıda gayet normaldir keşke öyle bir ortamda daha önce çalışmış olsaydın ne dediğimi daha rahat anlardın.

Siz nesi oluyosunuz?
Sevgilisimi annesimi?
Annesi gibisiniz.
Mesafeni koy, onu yapma bunu yapma.
Ben burda bunaldim okudukca.

Ama tartismanin ortasinda aksam arayamam yorgun olurum demeside ayri bi konu. Dunden razi gibi..

Neyse hakkinizda hayirlisi olsn.

Burda mesele sadece fotoğraf ve sosyalleşmesi değil.
Abartı var.
Yok kedi gibi yürüyormus yok pastanın üstüne onun için bilmem ne...
Iki ayaklı insan nasıl dört ayaklı bir kedi gibi yürür? Ne saçma yahu. Nasıl bir benzetme?
Bunu yapması için ellerini de kullanması lazım ki ne gereksiz hareketler.
Bir insan seviyesini düşürmemeli.
Şimdi aynısını sen yapsan sevgilin ne derdi? Samimi olmak ya da sosyal olmak illa vıcık vıcık olmak anlamına gelmiyor.

Burda mesele sadece fotoğraf ve sosyalleşmesi değil.
Abartı var.
Yok kedi gibi yürüyormus yok pastanın üstüne onun için bilmem ne...
Iki ayaklı insan nasıl dört ayaklı bir kedi gibi yürür? Ne saçma yahu. Nasıl bir benzetme?
Bunu yapması için ellerini de kullanması lazım ki ne gereksiz hareketler.
Bir insan seviyesini düşürmemeli.
Şimdi aynısını sen yapsan sevgilin ne derdi? Samimi olmak ya da sosyal olmak illa vıcık vıcık olmak anlamına gelmiyor.

işte bende ben yanındayken bunları diyebiliyolarsa ben yokken kim bilir neler oluyodur diyorum çıldırıyorum burda. Kızın da sevgilisi var üstelik bu nasil rahatlık çözemedim ben ne yapacağımı sastim sevgilimi çok seviyorum 6 yıl var bi yandan ama bunlar da beni çok üzüyor

çay molasıdır resimdir bi şey demiyorum ki zaten tek istediğim bukadar samimi olmasın o elini oraya koymayıversin ya kiza 2 kulak yapmayıversin geçsin dursun orda ille çok istiyosa. Dibine girip iki kulak yapmak nedir eli saçına falan değiyor elin kızının ne gerek varki :/

Siz nesi oluyosunuz?
Sevgilisimi annesimi?
Annesi gibisiniz.
Mesafeni koy, onu yapma bunu yapma.
Ben burda bunaldim okudukca.

Ama tartismanin ortasinda aksam arayamam yorgun olurum demeside ayri bi konu. Dunden razi gibi..

Neyse hakkinizda hayirlisi olsn.

çay molasıdır resimdir bi şey demiyorum ki zaten tek istediğim bukadar samimi olmasın o elini oraya koymayıversin ya kiza 2 kulak yapmayıversin geçsin dursun orda ille çok istiyosa. Dibine girip iki kulak yapmak nedir eli saçına falandeğiyor elin kızının ne gerek varki :/

Canım turizm de okumuş çalışmış biri olarak söylüyorum ki bunlar gayet normal. Zaten 5 dk bir çay sigara molası verilir insanlarda bu molada oturup kafa dağıtmak ister bu fotoğrafta o arada çekilmiş bir fotoğraftır büyük ihtimalle böyle şeyler şakalar resimler insanı kendine getirir çünkü çok yorucu ve yıpratıcı bir iş turizm emin ol ki bunları yapmazsa o ortama dayanıp çalışamaz. Seni az aramasına gelince zaten fazla molası olmuyordur bunun birinde seninle ilgilenip diğerinde kendine vakit ayırmasıda gayet normaldir keşke öyle bir ortamda daha önce çalışmış olsaydın ne dediğimi daha rahat anlardın.

çay molasıdır resimdir bi şey demiyorum ki zaten tek istediğim bukadar samimi olmasın o elini oraya koymayıversin ya kiza 2 kulak yapmayıversin geçsin dursun orda ille çok istiyosa. Dibine girip iki kulak yapmak nedir eli saçınafalandeğiyor elin kızının ne gerek varki :

Siz bence lafta bitirmişsiniz gibi geldi bana. Bence bu adamdan bi cacık olmaz sakin geri donmeyin

fotograf cektirmek degil mesele benim anladigm kadariyla
Mesele sevgiliye gelince vakit yok
Kizlarla sosyallesmeye gelince var

aynen oyle fotoğraf da değil asıl sorun beni araması gereken zamanda bana vakit yok derken kizlarla foto cekinmeye vakit bulmasi onu da geçtim foto da dursa oyle ona da bise demicem 3 tane kizın arkasina gecip kiza 2 kulak yapmasi canımı sıktı eli kızın saçına değiyor falan çay molasiysa iç çayını et iki muhabbet kafa dağıt bitti fotoğraf a dahi gerek yokki hadi cekindin iki kulak yapmak da ne ben fotoğraf da bu kadar gevsekse konuşmalarında kim bilir nasıl gevşektir dedim. El kol şakaları da vardir işin içinde dedim kendi kendime

çay molasıdır resimdir bi şey demiyorum ki zaten tek istediğim bukadar samimi olmasın o elini oraya koymayıversin ya kiza 2 kulak yapmayıversin geçsin dursun orda ille çok istiyosa. Dibine girip iki kulak yapmak nedir eli saçınafalandeğiyor elin kızının ne gerek varki :
Canım gerçekten bu kadar dert etme kızlar sonuçta seni biliyor sende onları ve eğer senden saklamak istese daha samimi olur hiç bir yerde de paylaşmaz ruhun duymaz. Bu kadar sıkarsan kaçar gider sevgilin sende rahat ol karışarak söyleyerek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma

Canım gerçekten bu kadar dert etme kızlar sonuçta seni biliyor sende onları ve eğer senden saklamak istese daha samimi olur hiç bir yerde de paylaşmaz ruhun duymaz. Bu kadar sıkarsan kaçar gider sevgilin sende rahat ol karışarak söyleyerek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma[/QUOTE

Peki sence gevşek bi tip mi sevgilim benim korkum o bu tavırlarını gördükçe acaba gormedigim daha beterleride mi var diye korkuyorum bilmiyorum yetişme tarzimla mı ilgili babam annemi aldattı boşanıyolar bu durum mu etkiliyo beni abartıyormuyum bilmiyorum kızlar beni biliyor evet baya da samimi sıcak davrandılar ama korkuyorum iste ne kızlar var bana guzel davranıp guven kazanıp ben yokken sevgilimi ayartrlar diye korkuyorum bu hareketler fazla cıvık geliyo bana abartıyomuyum bilmiyorum belkide Ayrılcak kadar bisey yok ben abartıyorum onu da bilmiyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X