Fotoğraf karesinde başka bi erkekte varmış. Kızlarla yalnız çekilmemiş(kaldı ki yalnız da çekilebilirdi, bi şeyi değiştirmez). Ayrıca fotoğraf çekildiği bol bol zamanı olduğu manasına gelmez. 4-5 dklık bi şey.ya ortada fotoğraf cektircek durum yokki ne gerek var. Patron vs hepsi bir arada bazen cekiniyolar bise demiyorum ona zaten ama uć tane kız oturmuş bu da arkalarina gecmiş bi tane de baska erkek. Herşeyi gectim gene abartmazdım da iki kulak yapmak ne kıza eli saçında kızın eğilmiş bide bu derece samimiyete ne gerek var. Ille foto cekcekse topluca cekinirler olur biter gevşek gevşek hareketler iki kulak yapmalar falan. Bi de beni vaktim yok diye aramıyo günde az konusuyoruz uzaktayiz yani bana bahanesi yoğun çalışıyo bana vakti yok ama kizlarla resim cekinmeye bol vakti var maşallah en cok buna sinirlendim
Bence uzun zamandır ilgisizliği Sonucu soğumuşsunuz. Tam bir bahane ararken bu karşınıza çıkmış.
Ben size hak veriyorum. Şu konuda; mutsuz olduğunuz bi birlikteliği devam ettirmenize lüzum yok.