Gebeliğe Hazırlık Nolur yardımm hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suduro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
71
19
88
31
Arkadaslar iyi akşamlar . Ben ocak 5 adet olmam gerekirken 2 sinde oldum ve iki gün sürdü bitti. Normalde düzenlidir . 5 gün olurum. Ocak 2 sinde oldum 4 te bitti. Ben ayın beşinde kan verdim 0. 100. Ama belimde damar cekiliyor gibi agrıyor . Karnıma kramplar giriyor midemin üstüne. Ve kasıklarım cok batıyo ara ara. Kokusuz akıntım var. Bi tuhafım. Ama gebelik olsa o testte cıkardı diye düşünüyorum. Hiç böyle olup diger ay ögrenen varmı

Tabiki var . Benim en yakın arkadasım 4 gün gecikti gittik kan verdik beraber direkt negatif dediler . Sonra adet oldu ama az az tam sökülmedi. Sonra adet bitiyo arkadasım eşiyle iliski yasiyo sonrasında bi anda kanama oluyo ama fazla fazla bi anda geliyo sonra yine kesiliyo . Önümüzdeki ay yanı bu ay yine geçikiyo . Kan vermeye gidiyo 2 aylık hamile :))) yanı umutlandırmak istemem ama en yakın ornegi anlatmak istedim ..

Umut oldunuzz tesekkür ederimmm canımmm

Örnekleri hep mevcut herkwstede gebelik aynı olmuyor malum 2gün sürmüş ve gelmemiş devamı on gün geçmiş üstünde de isterseniz tekrar bir test yaptırın

Böyle bi.şey benimde başıma geldi.ama doktorum bana evlendikden sonra böyle şeyler yaşana bilir demişdi.

merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var kafam allak bullak oldu .
aralığın 6sında eşimle birlikte olduk ama korundur. ilkinde prezarvatif çıktı ikincisinde dar olduğu için zorlandık ağrısı oldu ve boşalma oldu mu olmadı mı bilmiyoruz. çocuk erken daha ella kullandım ama sonradan çok pişman oldum. 3 4 gün sonra kullandım ellayı da . önceden içtiğimde yan etkisini görmüştüm kanama bulantı falan bu sefer hiç bir yan etkisi olmadı . neyse adetimi bekliyim dedim 3 4 5 6 7 gün geçti hergün 2 defa idrar testi yaptım negatifti. ama tüm belirtileri yaşadım belkide istediğim için psikolojikti 10.gün kahverengi şeffaf bir akıntım oldu baya gelmişti. 15. gün doktora gittim kan testi yaptırdım negatif ultrosonda bişey yok tarlusol verdi bana kullanmadım 25 gün oldu bugün tık yok sadece adet sancıları çekiyorum 4 gün önce tekrar test aldım eczaneden yine tek çizgiydi. hala sarı akıntılarım var. napıcağımı bilmiyorum ve ilk çocuğum düşük oldu atlatamadığımız için ella kullanmamı istedi eşim ama ben çok istiyorum bilgisi olan lütfen yazsın çok ihtiyacımvar

Neyi sordun valla ben anlamadım. Canım ya ama hamile kanda çıkmadıysa zaten değilsindir

Döllenmeden 14 gün sonra idrarda 10 gün sonra kan da çıkıyor canım aralığın 6 sı diyorsun çıkması lazım
Valla Adet sancısı evet gebelik belirtisi için rahat etmiyor sa tekrarla kan testini

Döllenmeden 14 gün sonra idrarda 10 gün sonra kan da çıkıyor canım aralığın 6 sı diyorsun çıkması lazım
Valla Adet sancısı evet gebelik belirtisi için rahat etmiyor sa tekrarla kan testini

O kadar belirti var ki normalde benim adetim 1 gün bile gecikmezdi ve şuan kasıklarım falan şiş akıntı desen var her gün bekliyorum he oldum olucam diye kan testinde negatif çıkınca yok dedim ama gecikmesi beni düşündürüyor bugün 27 gün oldu gecikti yani

Belki geç döllenmedir diye düşünmüyor da değilim belki de daha yumurtlamadım

Tatlım doktora git kist falan olmasın

Olabilir bende adette 5 gün kala gördüm yumurtlamayı geçti adetim ama bekliyorum sen neyle takip ettin yumurtlamayı
İşte ben nasıl takip ediceğimi bilmiyorum doktora gittim kist falan hiç bişey çıkmadı canım ya kist olsa tamam dicem oda yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…