NOLUR YARDIMCI OLUN

Gebelikaski

Günler geçiyor..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
2.139
2.693
133
Arkadaşlar anneannem yaşlılığından dolayı yatalak ve vücudunda yaralar oluştu. Artık evde bakamıyoruz yemek yemiyor yaraları akıyor gelen sağlıkçılarda hiçbir şey yapmıyor bunun bir çözümü yokmu hastaneler kabul etmiyor nereye başvurucaz nereye yatırmamız gerek bir çözüm söyleyin yapamıyoruz artık

Öncelikle geçmiş olsun..Yatalak olmasının nedeni ney yani hastalığı?

Geçen gün facebook da gördüm hayvan postu. Yatalak hastalar içinmiş. Vücudu yara falan yapmıyormuş baya güzel yorumlar vardı. Hastalığı yoksa hastaneye almazlar diyr biliyorum. Bakım evi falan gibi yerler varsa oralar olabilir

Belirtmeyi unutmuşum yaşlılıktan dolayı artık. Bir hastalığı yok
Hasta yatağı alın havalı yatak olsun içinde kumandalı olsun ki pozisyonu kolay verirsiniz. Sağlıkçı geliyormu eve düzenli olarak ? Evde destek olmadan yetebilmek zor sizi anlıyorum.. Allah yardımcınız olsun

Yabancı yatılı bakıcılar var (yabancı dediğim türkçe falan biliyorlar baya burda bu işi yapıyorlar) gerçekten müthiş bakıyorlar sürekli yatakta poziyon değiştirip yara açılmasını önlüyorlar ilaçları vs herşeyleri onlara ait yani maddi durumunuzu bilmiyorum ama müsaitse kesin araştırın ve elleri baya bir alışık böyle hastalara bakmalara yani öneri olarak bu geldi aklıma çok geçmiş olsun bu arada.

Oncelikle yeni yara olusmamasi icin ya havali yatak alin ya da kiralayin, eger durumunz yok ise 2 saatte bir hastayi dondurun hep sirtustu kalmasin.
Deri ulseri olusan bolgelerde topuk kuyruk sokumu dirsek sirt vb. Jel pedler var basinci azaltir.
Acik yaralar ise temiz tutulmali, yatak yarasi icin hizli iyilestiren bantlar var ama akiyor diyorsunuz iltihap var muhtemelen.
Bir de proteinli beslenme lazim, et-tavuk suyu gibi..
Allah sifa versin

Var herşeyi ama yetersiz evde bakamıyoruz artık nereye başvurmamız gerek acaba hastanede bakılması gerek ama nereye başvurcağımızı bilmiyoruz yaşamayan anlamaz çok zor gerçekten

Var herşeyi ama yetersiz evde bakamıyoruz artık nereye başvurmamız gerek acaba hastanede bakılması gerek ama nereye başvurcağımızı bilmiyoruz yaşamayan anlamaz çok zor gerçekten
Ben hemşireyim anlıyorum sizi yaşlı bakımı evde eminim daha zordur.. maddi olarak sıkıntınız yoksa özel hastane her türlü alır hastanızı aslında denediniz mi özeli ? Hem daha iyi bakılır sürekli bakımı olur saat saat kontrolü olur

Hayır sormadık daha yarın bi arıyım ozaman yoğun bakımamı alırlar yoksa odadamı bakılır acaba

Hayır sormadık daha yarın bi arıyım ozaman yoğun bakımamı alırlar yoksa odadamı bakılır acaba
Durumuna göre alırlar çok kötü değilse özel oda olur . Eğer olmazsa evde bakım hizmeti verenler oluyor ücretli yada devlet de gönderiyor gerçi hastaneden . Yatak yarasına çok dikkat edin bakımına 2 saatte bir mutlaka yatış poziyonunun değiştirilmesi lazım tekrardan çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun anneannenize şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…