Bebek İkinci El Nolur yardım...lohusa gecelik pijama ariyorum..fakat pembe olmasin...

mugeugur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
56
0
1
Ağrı
Kizlar lohusa gecelik pijama ariyorum yardim edin nolur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim mawi olani we bir kac erkek bebek kiyafetini begendim...bana döner misin

Mavi geceliğin yanında istediğin erkek kıyafetini seçebilirsin hepsi duruyor. Almak istersen 9 aylığa kadar başka erkek kıyafetlerimde var.

canım bende de krem renk var tacıyla birlikte. çok şık. istersen fiyat olarak 100 tl düşünüyorum. kargoyu da ben öderim.

Mavi geceliğin yanında istediğin erkek kıyafetini seçebilirsin hepsi duruyor. Almak istersen 9 aylığa kadar başka erkek kıyafetlerimde var.

Canim kiyafeyleri numaralandiricam fakat gecelik tüylenmis gibi...gecelikten wazgecip yerine yine cocuk kiyafetimi alsam..baska erkek kiyafetlerde war demissn

Erkek bebek kıyafet düşünürseniz yardımcı olurum benim konuma bakabilirsiniz.Mevlüt kıyafeti kapı süsü fln da var .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim tamamdir senin olsun😀 diger konularimada bak istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kırmızı beyaz var markalı
hem gecelik var hem pijama takımı aynı modelin

Bende kırmızı beyaz var markalı
hem gecelik var hem pijama takımı aynı modelin
Canim senin hamilelik kiyafetlerini gordum 1 numaradaki pudra askili sifon gomlegi we 8 numaradaki salwari cok begendimm

Canim resim atar misin

Tamam canım kızım uyuyunca çeker atarım
aslında gecelik konumda var
istersen ordan bir bak
gecelikte ufak leke var ama pijama takımında yok

Canim senin hamilelik kiyafetlerini gordum 1 numaradaki pudra askili sifon gomlegi we 8 numaradaki salwari cok begendimm

Gömleği 5 tl dan veririm
pantolon Oxxo ben 60a almıştım daha çok aynısının siyahını almıştım onu giydim kahveyi 1-2kez giymişimdir o da 15 olur

Canim kiyafeyleri numaralandiricam fakat gecelik tüylenmis gibi...gecelikten wazgecip yerine yine cocuk kiyafetimi alsam..baska erkek kiyafetlerde war demissn

Canım email adresine kıyafetlerin fotoğraflarını atabilirim. istersen vazgeçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…