nolur yardım kızlar!testler negatif ama gecikme devam,acaba diyorum bi ümit işte:)

AYTUG08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
213
4
96
İstanbul
herkese merhaba,normalde adetim 23-24 günde bir oluyor,olmam gereken tarih 12 temmuzdu,aynı gün evde test yaptım gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı,güvenemedim,zar zor bekledim 14 temmuzda prediktör yaptım çoook silik hayalet bi çizgi çıktı,ellerim titredi,acaba dedim kan testine koştum ,sonuç 0,01!. ama bugün itibarıyla hala hastalanmadım,sabah yine evde test yaptım bu sefer kocaman bi tek çizgi...Allah'tan ümit kesilmez diyerek bi ümitle bekliyorum...sizce geç döllenme olabilir mi? nolur bişeyler söyleyin,başına böyle bişey gelip sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?ben şimdi ne yapmalıyım sizce? psikolojik gecikme diyeceğim ama zaten her ay aynı psikolojideyim ve en fazla 1 gün geçerdi,şimdi 5.gündeyim...bu arada 3 yıllık evliyim,1.5 yıldır bebek istiyoruz,tahliller ,testler herşey yapıldı bi problem yok ... olmazsa ekimde mikroenjeksiyon deneyeceğiz.çok uzun yazdım kızlar ama heyecan işte herşeyi özetliyim dedim size:) yazarsanız çok sevinirim...

canm testi erken yapmışsın bence, idrar testinde silik de olsa ikinci çizgi hamileliğin göstergesidir, kan testi yaptırmadığım için bilemiyorum değerleri, ama dr u ara durumu anlat o ne zaman çağırırsa o zaman git keseyi görürsün inş bu arada sakın ağır kaldırma ve bir yerlere uzanma inş hamişsindir cnm. bu arada moralini bozmak istemem ama doktorlar 35 güne kadar adet gecikmesini normal karşılıyorlar yine de 10 gün gecikmişse hemen muayene edip kese var mı bakıyorlar. bol şans

canım çok tşkler, bu 35 gün olayını bilmiyodum,çok iyi oldu ,demek ki biraz daha beklemeliyim.kan testim 0.01 yani negatif demek oluyormuş...dediğin gibi bu süre içinde kendime dikkat ediyim , en azından da pazartesiye kadar bekleyip hastalanmazsam doktoru ararım.sağol canım.

canm belli olmaz belki de anca yerleşiyor tutunmaya çalışıyordur rahat ol düşünmemeye çalış

dr demişti bana eğer gecikme 35 gün ise hastada bir sorun ararız diye.

canm belli olmaz belki de anca yerleşiyor tutunmaya çalışıyordur rahat ol düşünmemeye çalış

dr demişti bana eğer gecikme 35 gün ise hastada bir sorun ararız diye.

doğru söylüyorsun biraz rahat olmam lazım ,inşallah tutunmaya çalışıyodur ,inşallah gelmiştir artık...çok düşünmemeye çalışacağım,en azından deneyeceğim...

inşallah geç döllenmedir ancak düşünerekte gecikmeye sebep olursun takma fazla emi

inşallah canım...sanıyorum fazla takmaktan gecikiyor ,hiç bu kadar belirti verip te hastalanmadığım olmamıştı çünkü...birşey öğrendiğim de sizlere de haber vereceğim burdan ,tşkler...

kızlar merhabalar. benimde bugün reglim geçeli 7 gün oldu hala hastalanmadım hiç böyle olmazdı.kanda baktırdım 1.00 çıktı. acaba diyorum bir yanlışlık olabilirmi bundan 13 gün önce az lekelenme oldu daha birşey yok.ne yapmalıyım kızlar. acaba geç döllenme olduda bellimi olmuyor.....

canım umarım burdan hamiş olduğunun müjdesini alırız.7 gün oldu diyosun.bence iki üç gün daha bekle.ben 10 günün sonunda idrar testine bakmıştım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı.asıl kan sonucu ve keseyi görünce inanmıştım.allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.sen genede dikkat et bencede çok kafana takmamaya çalış.hayırlısı olsun inşallah.

valla inşallah hamiş haberlerini alırız burdan.doktor sonucunu merakla bekliyorum.allah tüm isteyenlere versin.ağır kaldırma azni uzanmalar yapma vede sakin ol canım.allah tüm isteyenlere tez günde verir inşallah.

valla inşallah hamiş haberlerini alırız burdan.doktor sonucunu merakla bekliyorum.allah tüm isteyenlere versin.ağır kaldırma azni uzanmalar yapma vede sakin ol canım.allah tüm isteyenlere tez günde verir inşallah.

canım çok teşekkürler ,amin. burdan paylaşıcam haberleri sizlerle ...birkaç gün daha bekleyip öyle doktora gidicem.ama yarın da olmazsam cumartesi kan testini tekrarlamayı düşünüyorum,haber veririm.

canım bence 1-2 gün daha bekleyip olmazsan yine kan testi yaptır, ben de öyle yapıcam,nedense geç döllenme olduğuna dair kuvvetli hiser var içimde ,seninki de öyle olabilir bence çünkü 7 gün ciddi bi gecikme. stres desen,hava sıcaklığı ,şu bu desen bi yere kadar. benim de cumartesi 7.gün olucak. son 1 senedir adet tarihlerimin yazılı olduğu kağıda baktım hiç bu kadar geçmemiş.diyorum ya testler negatif de olsa bi ümit işte ,bekliyorum ...Allah hepimize yaşatır o duyguyu inşallah ... sen de haber ver gelişmeleri burdan our mu?

canim bi kere benimde 5 gun geçmişti normalde adetlerim düzgündü hiç boyle olmazdı idrar testi yaptım çıkmadı bekleyemedim kan testi yaptırdim 2 çıktı yani negatif zaten birgun geçti adet oldum.. yani bazen böyle gecikmeler olabilir işte insan yinede ümitleniyor inş hamilesindir...

haklısın canım ama ben normalde her ay bu psikolojide olduğum için ne zaman test yapıp ya da kan testi yapıp negatifi görsem ardından hemen adet görürdüm,1 günü bile bulmazdı. şimdi gecikme 6.gününde ve hala adetim gelmedi.dediğin gibi bi soru işareti,bi ümit takılıyo insanın aklına....yarın doktora gidicem ,belki başka bişeydir kist falan allah korusun o yüzden vakit geçirmek istemiyorum böyle bekleyerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…