canm belli olmaz belki de anca yerleşiyor tutunmaya çalışıyordur rahat ol düşünmemeye çalış
dr demişti bana eğer gecikme 35 gün ise hastada bir sorun ararız diye.
inş gec döllenmedir canım allah gonlune gore versın
inşallah geç döllenmedir ancak düşünerekte gecikmeye sebep olursun takma fazla emi
kızlar merhabalar. benimde bugün reglim geçeli 7 gün oldu hala hastalanmadım hiç böyle olmazdı.kanda baktırdım 1.00 çıktı. acaba diyorum bir yanlışlık olabilirmi bundan 13 gün önce az lekelenme oldu daha birşey yok.ne yapmalıyım kızlar. acaba geç döllenme olduda bellimi olmuyor.....
herkese merhaba,normalde adetim 23-24 günde bir oluyor,olmam gereken tarih 12 temmuzdu,aynı gün evde test yaptım gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı,güvenemedim,zar zor bekledim 14 temmuzda prediktör yaptım çoook silik hayalet bi çizgi çıktı,ellerim titredi,acaba dedim kan testine koştum ,sonuç 0,01!. ama bugün itibarıyla hala hastalanmadım,sabah yine evde test yaptım bu sefer kocaman bi tek çizgi...Allah'tan ümit kesilmez diyerek bi ümitle bekliyorum...sizce geç döllenme olabilir mi? nolur bişeyler söyleyin,başına böyle bişey gelip sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?ben şimdi ne yapmalıyım sizce? psikolojik gecikme diyeceğim ama zaten her ay aynı psikolojideyim ve en fazla 1 gün geçerdi,şimdi 5.gündeyim...bu arada 3 yıllık evliyim,1.5 yıldır bebek istiyoruz,tahliller ,testler herşey yapıldı bi problem yok ... olmazsa ekimde mikroenjeksiyon deneyeceğiz.çok uzun yazdım kızlar ama heyecan işte herşeyi özetliyim dedim size:) yazarsanız çok sevinirim...
valla inşallah hamiş haberlerini alırız burdan.doktor sonucunu merakla bekliyorum.allah tüm isteyenlere versin.ağır kaldırma azni uzanmalar yapma vede sakin ol canım.allah tüm isteyenlere tez günde verir inşallah.
kızlar merhabalar. benimde bugün reglim geçeli 7 gün oldu hala hastalanmadım hiç böyle olmazdı.kanda baktırdım 1.00 çıktı. acaba diyorum bir yanlışlık olabilirmi bundan 13 gün önce az lekelenme oldu daha birşey yok.ne yapmalıyım kızlar. acaba geç döllenme olduda bellimi olmuyor.....
canim bi kere benimde 5 gun geçmişti normalde adetlerim düzgündü hiç boyle olmazdı idrar testi yaptım çıkmadı bekleyemedim kan testi yaptırdim 2 çıktı yani negatif zaten birgun geçti adet oldum.. yani bazen böyle gecikmeler olabilir işte insan yinede ümitleniyor inş hamilesindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?