Nolur yardım edinnn doktor bebeği aldır dedi çok kötüyüm :'(

bebeğin varlığını öğrenene kadar yiyip içtiğin zararlı şeyler etkilemezmiş bebeği Allah'a emanet çünkü haberin yok ki bile isteye zarar vermez hiç bir kadın bebeğine bir yazıda okumuştum böyle olacağını içini ferah tut sen bu kadar üzülürsen daha çok etkilenir bebeğin başka bir doktora git öyle hemen ilaç kullandın aldır istersen demekle olmaz ki Rabbimin mucizesi o :KK68: umarım doktorun dediğinin tam tersi olur hiç bir şeyi yoktur bebişinin:nazar::nazar:

bebeğin varlığını öğrenene kadar yiyip içtiğin zararlı şeyler etkilemezmiş bebeği Allah'a emanet çünkü haberin yok ki bile isteye zarar vermez hiç bir kadın bebeğine bir yazıda okumuştum böyle olacağını içini ferah tut sen bu kadar üzülürsen daha çok etkilenir bebeğin başka bir doktora git öyle hemen ilaç kullandın aldır istersen demekle olmaz ki Rabbimin mucizesi o :KK68: umarım doktorun dediğinin tam tersi olur hiç bir şeyi yoktur bebişinin:nazar::nazar:
Canım haklısın dediğin gibi ama bebeğin varlığını öğrenene kadar dediğin adet gecikmesi yaşayana kadar anlamına geliyo 3-5 günkü gecikmeden sonra öğrenmiş olsam içim rahat olur 24 gün gecikme yaşadım ben :( hiçbir belirtim olmadığı içinde hiç ihtimal vermedim hamileliğe ilaç yapıyo sandım. Amin canım inşallah Allah razı olsun.

Kızlar dünkü konuştuğum 3 doktor opr. dr du , bugün bi doktora daha sordum prof bu doktor da " Tıbbi iteratürde "B" kategorisi olarak sınıflandırılan metforminin insan gebeliğinde bilimsel olarak kanıtlanmış olumsuz etkisi bulunmamaktadır.. " dedi. Biraz daha rahatladım şükür.

bende hamileyim glukopaj kullanıyodum kendim bıraktım..doktorum kullan devam et bırakma bişey olmaz dedi ama benim içime sinmedi bıraktım...

bende hamileyim glukopaj kullanıyodum kendim bıraktım..doktorum kullan devam et bırakma bişey olmaz dedi ama benim içime sinmedi bıraktım...
Hepsi içerik olarak aynı ilaçlar zaten canım glifor-glukofen-glukofhage bazı doktorlar kullanıma devam ediyo işte

Back