Cümlemizden canım. Bazı doktorlar zararı yok demiş bazıları da kullanma demiş. Kimin ne dediği belirsiz.Allah razı olsun canım bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende. Bol bol dualarınızı bekliyorum yavrumla bana dua edin beni bırakmasın sağlığına bişey olmuş olmasın
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ben doktor kontrolünde de kullanmadım aldım kafama göre başladım 1 ay kullandım meğersem hamileymişim hemen kestim. Doktorlar da beni rahatlatır inşallah da sağ salim devam edebilirim hamileliğimeBEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM VE DAHA TEDAVİYE YENİ BAŞLADIĞIMDA KULLANMAYA BAŞLADIM VE TÜP BEBEKLE GEBE KALDIM DR. PROF TU VE İLACI DOĞURANA KADAR KULLAN DEDİ BENİM MİDE BULANTILARIMDAN DOLAYI 3. AYDA KESTİM
SEN İÇİNİ FERAH TUT EĞER ÖYLE BİR TEHLİKESİ OLSAYDI PROF DR. KULLANMAYI BIRAKTIRIRDI SONUÇTA
ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ BEBEĞİNE KORKMA VE SAKIN ALDIRMA BEBEĞİNİ
HİÇ DÜŞÜNME EMİN OL BİŞEY OLMAZ MERAK ETMERabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ben doktor kontrolünde de kullanmadım aldım kafama göre başladım 1 ay kullandım meğersem hamileymişim hemen kestim. Doktorlar da beni rahatlatır inşallah da sağ salim devam edebilirim hamileliğime
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım canım. sıkıntı stres gidiyorum işte ama iyi düşünücem artık bişey yok Allahıma güvenicem o korur saklar miniğimi iyi oCümlemizden canım. Bazı doktorlar zararı yok demiş bazıları da kullanma demiş. Kimin ne dediği belirsiz.
Direk aldır diyen doktorlara sinir oluyorum birdaha gitme hatta o doktora.
Bence hiç bir zararı olmaz. Şu andan itibaren kullanmayı bırak. Allah yardımcın olsun
Amin canım inşallah hepinizden Allah razı olsun rahatladım mutluluktan ağlayasım geldi inanın ki çok sağolun dualarınızı eksik etmeyin nolurHİÇ DÜŞÜNME EMİN OL BİŞEY OLMAZ MERAK ETME
Doktorlar için herşey çok basit canım malesefCümlemizden canım. Bazı doktorlar zararı yok demiş bazıları da kullanma demiş. Kimin ne dediği belirsiz.
Direk aldır diyen doktorlara sinir oluyorum birdaha gitme hatta o doktora.
Bence hiç bir zararı olmaz. Şu andan itibaren kullanmayı bırak. Allah yardımcın olsun
Gidicem de şu an gidemiyorum gidene kadar da ölücem heralde üzüntüden. Zaten ilaçtan olmazsa Allah korusun sıkıntı stres üzüntüden olacak. hiç bişeyden bu kadar korkmamıştım çok korkuyorum inşallah iyidir bebeğim Allahım inşallah korumuştur onu
Amin canım inşallah Allah ın izniylegüzel haberlerinizi bekliyoruz:)
Peki kalp atislarini falan dinletmedimi sana o cok bilmis dokorKorkuyorum kötü bişey çıkacak diye de ... Kötü kötü şeyler düşünüyorum hep ya bişey olursa ya kalbi durursa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye Allahım korusun esirgesin
Canim ben de hamile iken migren ilaci kullanmistim bilmeden. Cok sukur bebegim saglikli. Baska doktora gorun. Hamile iken kullananlar var diyorsun bide. Sakin aldirma bebisini. Baska doktora gorun.Bende şaşırdım öyle diyince doktorlara göre ne kadar kolay herşey ... Çok fazla bilmeden ilaç kullanan var acaba onlar ne durumdalar ... ve bu ilaç bu derece zararlıysa hamileliğinde kullananlar nasıl kullanıyo ki ...
Hayır dinletmedi kalp atışı var canlı dedi sadecePeki kalp atislarini falan dinletmedimi sana o cok bilmis dokor
Oyle yapıcam canım Allahın bi mucizesi bu Rabbime emanet edip beklicem iyi düşünücem inşallah bebeğim sağlıklı inşallah böyle devam edecek inşallah annesini bırakmayacakCanim ben de hamile iken migren ilaci kullanmistim bilmeden. Cok sukur bebegim saglikli. Baska doktora gorun. Hamile iken kullananlar var diyorsun bide. Sakin aldirma bebisini. Baska doktora gorun.
Aldırmayı asla düşünmüyorum çok istiyorum ama bişey olduysa diye de ölüp ölüp diriliyorum. Neler yaptırmam lazım ki ... yani iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
Amin inşallah. Sağlıklı olsun da bebeğim Allah ın izniyle rahata ericem. Çok suçlu hissediyorum kendimi de böyle bi hata yaptığım için.20. haftalarda ayrıntılı test yapılacak. Organlarından, kemik gelişimine, suyuna, kafa gelişimine, annenin damarları, bebeğe giden damarlar hepsi tek tek incelenecek. Zaten büyük sıkıntılar varsa genelde onda ya da 11. hafta civarı yapılan ikili testte ortaya çıkıyor.
Kalbinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız.
Siz stres yapmayın ki bebeğiniz de stres yapmasın, mutlu mutlu büyüsün.
Muhtemelen aynı şeyi söyleyecekler. Her yerde hamilelikte kullanılmaz yazıyo. Buna göre hareket ediyolar buna göre karar veriyolar. Fakat ilaç kullanımına bağlı anomali doğum yok kaldı ki bazı doktorlar hamilelikte de bu ilaca devam edilmesini istiyo. Gerçi herşey Rabbim de bitiyo korursa 50 ilaç içsem de bişey olmaz ama ömrü yoksa hiç bi sebep yokken durmaz. Allahım bana bağışlasın sağlıcakla2. ve 3. doktor görüşü alın, onlar da aynı şeyi söylerse mecbur aldıracaksınız. Geçmiş olsun, dilerim yolunda gider her şey.
Ben açıkçası 2 ihtimal üzerine yoğunlaştım; ya size zararlı hamilelik şu an ya da kesin engelli doğacak; bu sebeple aldır demiştir diye düşündüm. Size zararsa zaten hamileliği sürdürmemelisiniz. Bir bebek/çocuk için anne elzem. Eşiniz siz olmadıktan sonra çocuğu ne yapsın?Muhtemelen aynı şeyi söyleyecekler. Her yerde hamilelikte kullanılmaz yazıyo. Buna göre hareket ediyolar buna göre karar veriyolar. Fakat ilaç kullanımına bağlı anomali doğum yok kaldı ki bazı doktorlar hamilelikte de bu ilaca devam edilmesini istiyo. Gerçi herşey Rabbim de bitiyo korursa 50 ilaç içsem de bişey olmaz ama ömrü yoksa hiç bi sebep yokken durmaz. Allahım bana bağışlasın sağlıcakla
İnşallah sağlıklıdır yavrumbaska doktorlarada gorunun
bıde sende 10-12 hafta sonra ayrıntılı test yapıcaklar ıkılı test falan bısey varsa ozaman netlesır hemen uzme kendını
Kesin bişey söylemek mümkün değil şu an için sadece varsayım. Farmakolojiye yönlendirdi. Orada gerekenler yapılır sonra aldıracak mısın doğuracak mısın karar verirsin dedi.Ben açıkçası 2 ihtimal üzerine yoğunlaştım; ya size zararlı hamilelik şu an ya da kesin engelli doğacak; bu sebeple aldır demiştir diye düşündüm. Size zararsa zaten hamileliği sürdürmemelisiniz. Bir bebek/çocuk için anne elzem. Eşiniz siz olmadıktan sonra çocuğu ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?