Nolur yardım edinnn doktor bebeği aldır dedi çok kötüyüm :'(

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
Hamile olduğumu bilmeden 1 ay glukofen kullandım. Hamile kaldıktan sonra kullanmaya başlamışım. 8 haftalık hamileyim. Doktor kullanılmaması lazımdı bebek zarar görmüştür aldır istersen dedi. Dünya başıma yıkıldı. Nolur hamileliğinde ilaç kullananlar bu konuda bi fikri olanlar yardım etsin çok çaresizim aldırmak istemiyorum çok istiyorum bu bebeği ağlamaktan bittim :'(

nasıl bi ilaç ki bu hemen o kadar etkilemiş başka doktorlara da danışın hacamat falan yaptırın vücudunuzdan temizleyin ilacın etkisini önce biraz araştırın bence

nasıl bi ilaç ki bu hemen o kadar etkilemiş başka doktorlara da danışın hacamat falan yaptırın vücudunuzdan temizleyin ilacın etkisini önce biraz araştırın bence
Hacamat nedir ki ? Glukofen adlı ilaç pco tedavisinde de kullanılıyo ama şeker ilacı. Bazı doktorlar hamileyken de devm ettiriyolar ilaca hatta hamileliğin sonuna kadar kullananlar var. Ama ben doktor kontrolünde başlamadım zaten başladığımda da hamileymişim. Şu anda da çok tedirginim endişeliyim bebeğime bişey oldu mu diye

Sakin ol canım .. İnşallah birşey yoktur .. Varsayım üstüne tabikide bebeğinden vazgeçmeyeceksin ..
Başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim.

canım başka doktora git bence de...
gerekli testler yapılmadan doktor nasıl kendi kafasına göre aldır diyebilir ya?

başka doktora gidin insallah bisey yoktur
Gidicem de şu an gidemiyorum gidene kadar da ölücem heralde üzüntüden. Zaten ilaçtan olmazsa Allah korusun sıkıntı stres üzüntüden olacak. hiç bişeyden bu kadar korkmamıştım çok korkuyorum inşallah iyidir bebeğim Allahım inşallah korumuştur onu

canım başka doktora git bence de...
gerekli testler yapılmadan doktor nasıl kendi kafasına göre aldır diyebilir ya?
Bende şaşırdım öyle diyince doktorlara göre ne kadar kolay herşey ... Çok fazla bilmeden ilaç kullanan var acaba onlar ne durumdalar ... ve bu ilaç bu derece zararlıysa hamileliğinde kullananlar nasıl kullanıyo ki ...

Keseyi ve kalp atışını gördün mü?
Aldır istersen ne demek yahu..
Öyle kolaydı hemen aldırmak. O ilacı ben kullanmadım, ben de pco luyum.
Ayrıca bebek zarar görecek olsa diğer hamile kalanlar kullanmazdı. Başka bir doktora git canım üzülme pozitif olman lazım senin.

Sakin ol canım .. İnşallah birşey yoktur .. Varsayım üstüne tabikide bebeğinden vazgeçmeyeceksin ..
Başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim.
İnşallah canım içim içimi yiyo ilkini de aldırdım şimdi bu da böyle olursa naparım bilmiyorum. İnşallah etkilenmemiştir.

Keseyi ve kalp atışını gördün mü?
Aldır istersen ne demek yahu..
Öyle kolaydı hemen aldırmak. O ilacı ben kullanmadım, ben de pco luyum.
Ayrıca bebek zarar görecek olsa diğer hamile kalanlar kullanmazdı. Başka bir doktora git canım üzülme pozitif olman lazım senin.
Evet keseyi gördük kalp atışı var canlı dedi. Bende öyle düşünüyorum yani nasıl diğer hamileler kullanabiliyo zararlıysa. Bebeğim benimle kalsın sağlığına bişey olmamış olsun kızlar nolur dua edin çok zor durumdayım.

Bende şaşırdım öyle diyince doktorlara göre ne kadar kolay herşey ... Çok fazla bilmeden ilaç kullanan var acaba onlar ne durumdalar ... ve bu ilaç bu derece zararlıysa hamileliğinde kullananlar nasıl kullanıyo ki ...
aynen öyle, hamile olupta kullananlar da var...
bu kadar sıkıntı stres yaparsan asıl o zaman zarar verirsin bebeğine, allah korusun...

İnşallah canım içim içimi yiyo ilkini de aldırdım şimdi bu da böyle olursa naparım bilmiyorum. İnşallah etkilenmemiştir.

Sakin olmaya çalış bebeğin için ..
Gerekirse 2-3 doktora daha danış ama asla emin olmadan hareket etme ..
İnşallah bebeğin sağlıklıdır ..

Evet keseyi gördük kalp atışı var canlı dedi. Bende öyle düşünüyorum yani nasıl diğer hamileler kullanabiliyo zararlıysa. Bebeğim benimle kalsın sağlığına bişey olmamış olsun kızlar nolur dua edin çok zor durumdayım.
Korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Ben de ağrı kesici kullanmıştım birşey olmadı.
Bol bol dua et en kısa zamanda iyi bir doktora görün. Ben de dua edicem sana ama bu strese devam edersen bebeğin etkilenecek canım.

Sakin olmaya çalış bebeğin için ..
Gerekirse 2-3 doktora daha danış ama asla emin olmadan hareket etme ..
İnşallah bebeğin sağlıklıdır ..
Aldırmayı asla düşünmüyorum çok istiyorum ama bişey olduysa diye de ölüp ölüp diriliyorum. Neler yaptırmam lazım ki ... yani iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim

Kesinlikle bi can oda tahmin uzerine istersen aldirda ne demek sikma bebeginde etkilenir guzel dalinda uzman bi hekime basvur canim uzulme bak hamilelik boyunca kullanan bayanlar varmis icini ferah tut ve sadece dua et bebiside uzme ...

BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM VE DAHA TEDAVİYE YENİ BAŞLADIĞIMDA KULLANMAYA BAŞLADIM VE TÜP BEBEKLE GEBE KALDIM DR. PROF TU VE İLACI DOĞURANA KADAR KULLAN DEDİ BENİM MİDE BULANTILARIMDAN DOLAYI 3. AYDA KESTİM

SEN İÇİNİ FERAH TUT EĞER ÖYLE BİR TEHLİKESİ OLSAYDI PROF DR. KULLANMAYI BIRAKTIRIRDI SONUÇTA

ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ BEBEĞİNE KORKMA VE SAKIN ALDIRMA BEBEĞİNİ

Korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Ben de ağrı kesici kullanmıştım birşey olmadı.
Bol bol dua et en kısa zamanda iyi bir doktora görün. Ben de dua edicem sana ama bu strese devam edersen bebeğin etkilenecek canım.
Allah razı olsun canım bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende. Bol bol dualarınızı bekliyorum yavrumla bana dua edin beni bırakmasın sağlığına bişey olmuş olmasın

Kesinlikle bi can oda tahmin uzerine istersen aldirda ne demek sikma bebeginde etkilenir guzel dalinda uzman bi hekime basvur canim uzulme bak hamilelik boyunca kullanan bayanlar varmis icini ferah tut ve sadece dua et bebiside uzme ...
Korkuyorum kötü bişey çıkacak diye de ... Kötü kötü şeyler düşünüyorum hep ya bişey olursa ya kalbi durursa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye Allahım korusun esirgesin

Back