• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR YARDIM EDİN!!!!!!!

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
31
Arkadaşlar merhaba dişim çok ağırıyor ağrıdan duramıyorum. Doktor iltihap var çekemem ilaç kullan dedi ama ne antibiyotik ne de ağrı kesici hiç bişey ağrımı kesmiyor. Nolur bi yöntem varsa söyleyin ölüyorum ağrıdan ...

Buradan ilac tavsiyesi verilmesi yasak. Verilse bile kafaniza gore kullanmamalisiniz. Doktorunuzla bir daha gorusun derim.

Disinol vardi daha önce kullanmistim hala var mi bilmiyorum ama ağrıyı az da olsa hafifletiyordu

Dis agrisi cok zordur cok gecmis olsun.. Sabah doktorunuzu bir daha arayin. Geceyi her zaman kullandiginiz agrikesicilerle gecirmeye calisin..

Yok hiç bişe yapmıyor gargara da işkence gibi listering var onlada çalkaladım yok kafamı duvarlara vurucam

Arkadaşlar merhaba dişim çok ağırıyor ağrıdan duramıyorum. Doktor iltihap var çekemem ilaç kullan dedi ama ne antibiyotik ne de ağrı kesici hiç bişey ağrımı kesmiyor. Nolur bi yöntem varsa söyleyin ölüyorum ağrıdan ...
Hem enfeksıyona hm agrıya iyi gelir; tuzlu su bekletın agzınızda gargara yapın..ck gcmiş olsun

Ben de bir ara öyle oldum sadece dikloron iğne rahatlatıyordu. Ama midesi hassas olana iyi gelmeyebilir bir de sürekli kullanımda da rahatsız ediyor. Bilginiz olsun bir doktora danışarak kullanın kullanacaksanız yani

rakı bas pamuğa onu koy,sarımsağı iki ye böl iç kısmanı dişine koy öyle bastırarak beklet başka aklıma bir şey gelmiyor :( Geçmiş olsun ..

Rakı olsa evde zaten gargara yapıcam sonra yutucam belki hafifletir ama yokkk

Bir cay bardagı sirke ve üç diş sarmısagı bir cezvede 10 dakika kaynat ağrıyan dişinin tarafında gargara yap faydasını görürsün umarım ben çok gördüm kime söylediysem faydasını gördüklerini söylediler geçmiş olsun allah şifa versin

Ben de kurban bayramında böyle olmuştum, çok çok korkunç bir şey bu. Agridan duvarları tirmaliyordum hatırlamak bile çok korkunç. Gece yarıları sürekli doktora gittim hepsi de aynı ayı söyledi: iltihap geçene kadar çekeceksin. En ağır en keskin ilaçlara ignelere rağmen dinmedi o sancı. Bir hafta bu şekilde sancı, gece uykudan uyanma, deli gibi ağlama sonunda dinmeye başladı. Antibiyotik şart mutlaka. Doktora şöyle dis için en keskin antibiyotigi versin. Acilden de ağrı kesici fbe vurun. Bu şekilde biraz dayanabilirsin.

Back