Bebek Beslenmesi Nolur yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maria5577

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
64
13
27
Bebeğim 3 buçuk aylık anne sütü almıyor mememi istemedi hiç bir zaman bu zamana kadar da mamayla geldik ve yiyordu da ama son beş gündür bebeğim sadece uykuya daldın da yiyor geri türlü feryat figan ağlıyor sizce neden başına gelen arkadaşlarım var mı mamayı dk sına bitiren yavruma şimdi ne olmuş olabilir

Normal bir süreç.
Kaşık, fincan vs deneyin.
Uykusunda içirmeye çalışın.
Atak dönemlerinde beslenme reddi sık karşılaşılır ki ben de yaşadım, biberon kaşıklar var, biraz zulüm ama en azından 3 5 kaşık yiyorlar.

Meme reddi gibi mama reddi de olağan.. Marka değiştirin bir süre ve sabırla denemeye devam edin.. Meme reddinde pozisyon bile önemlidir, almaya devam edene kadar farklı pozisyonda mama verebilirsiniz.. Geçecek merak etmeyin.. Allah yardımcınız olsun bu süreçte..

Diş çıkarıyor olabilir mi acaba? Benim küçük afacanım, oğluşum 4 aylıktı diş çıkarmaya başladığında. Tabi en sağlıklısı çocuk doktoruna götürüp muayene ettirmeniz. Kilosunu boyunu da o arada kontrol ettirmeniz. Doktor size en doğru açıklamayı yapacaktır. İnşallah basit ve dönemsel bir sıkıntıdır hemencecik geçer 🥰

Bebeğim 3 buçuk aylık anne sütü almıyor mememi istemedi hiç bir zaman bu zamana kadar da mamayla geldik ve yiyordu da ama son beş gündür bebeğim sadece uykuya daldın da yiyor geri türlü feryat figan ağlıyor sizce neden başına gelen arkadaşlarım var mı mamayı dk sına bitiren yavruma şimdi ne olmuş olabilir
Benzer sorunu yaşıyorum 3.5 ayligiz bizde. Gun içinde 2-3 defa çığlık çığlığa kaliyor emmiyor sakinlestirip uyutunca deniyorum ozaman emiyor ac olduğundan tam uykuyada dalamiyor o yuzden birakamiyorum açlık uyku arasında degisik bir durum yasiyoruz

X