Nolur yardım edin

Sudexoa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
75
4
16
26
2 aydır kanamam var ve ikisi de normal adetimden az 1.kanama 6 gün sürdü ilk gün neredeyse hiç yoktu küçük. beyaz et parçası ucunda minik kan damlası gibi bir şey vardı 2 gece normal kanamam oldu 6.gün neredeyse hiç gelmedi zaten 2.kanamam ise 6 gün önce geldi 1. Gün yine azdı 2ve3 normal 4az 5.gün kahverengimsi kırmızımsı bir leke geldi ilişkiden 35 gün sonra test negatif çıktı bunlar adet kanamasıdır değil mi internetten doktorlara sordum hepsi adet diyor

Arkadaşım ilk yazdığın konuda herkes seninle dalga geçip eleştirirken ben sana hiç yargılamadan kibarca yardımcı olmuştum ve kesinlikle hamile değilsin demistim.o konunun üstüne iki aydır her gün butun hamilelik forumlarinda yeni yeni konular açıyorsun,herkes sana hamile değilsin diyor sen yine ertesi gün yeni konular açıyorsun.senin ciddi anlamda psikolojin bozuk.acilen bir doktora gitmelisin.bunu ciddi olarak söylüyorum.ve tekrar söylüyorum hamile DEĞİLSİN!!!! Bir turlu ikna edemedik seni,dokuz ay sonra mi ikna olacaksin.iki aydır her gün senin aynı mevzudaki yeni konularını görmekten bıktık usandık sen şüphe duymaktan bıkmadın.yeter artık yeni konu açma bu mevzuda. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…