• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin sorum altta

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Ablalarım geçen günlerde paylaşmıştım tekrar test yaptıktan sonra sormak istedim reglm düzensiz bazen 23 bazen 35 gün oluyor en son 35 gün sonra olmuştum 13 kasımda sevgilimle 5 aralıkta sürtünme yoluyla iliiki yaşadık boşalma olmadı ama zevk suyuyla olabilir diye korktum 23 saat sonra ella kullandım bugün test yaptım 9 gün geçmiş tek çizgi çıktı çok kötüyüm çok korkuyorum çok pişmanım sizce gebelik riskim var mıdır

korkma imkansız dencek kadar cook zor öyle hamile kalman olmaz psikolojik korkun m.etme rahat ol :)) ama bidaha sakın deneme yapma

korkma imkansız dencek kadar cook zor öyle hamile kalman olmaz psikolojik korkun m.etme rahat ol :)) ama bidaha sakın deneme yapma
Bidaha asla denemem ama adetim gecikti birde geö döllenme falan oluyor diyolar çok kötü oluyorum test doğru mudur yani adetimi olursam tehlike geçmiş olur mu

Bidaha asla denemem ama adetim gecikti birde geö döllenme falan oluyor diyolar çok kötü oluyorum test doğru mudur yani adetimi olursam tehlike geçmiş olur mu
Bir daha test yap geç döllenme olsa bile su an belli olur. Ama imkan vermem korkmana gerek yok bence

bikere zaten hamile değilsinde illa kendini zorlucaksan söylim adetin geciktiysee zaten test yaptıgında cıkardı hamile oldugun canım korkma takma kafana sürtünme dıyosun bişeyde olmamıs ilk sen olursun dünyada böyle hamile kalan :skandal:

stres yaptığın için olabilir bede düzensiz oluyorum ya geec ya erken kafasına göre ne zaman isterse artık hormonlarım :D stres yaptıgımda gerginsem o ay gec oluyo

bikere zaten hamile değilsinde illa kendini zorlucaksan söylim adetin geciktiysee zaten test yaptıgında cıkardı hamile oldugun canım korkma takma kafana sürtünme dıyosun bişeyde olmamıs ilk sen olursun dünyada böyle hamile kalan :skandal:
Abla gerçekten mi içim rahatladı ama adet olduğumda kesin rahatlayabilirim demi bazıları adetten sonra oluyorlarmış ya

Abla gerçekten mi içim rahatladı ama adet olduğumda kesin rahatlayabilirim demi bazıları adetten sonra oluyorlarmış ya
evet içini rahat tut çünkü bende yaşadım hamilelik tabi aldırdım o ayrı ama emin olabilirsin içini rahat tut tam ilişki yasayıp hamile kalmayanlar bile varken seninki cok zor sen şimdi korkuyosun buna bağlıyosun stres yapma gerginliğini azalt adetin düzelicektir kendinide sıcak tut ve güven imkansız bi kaç güne adet olursun:))

evet içini rahat tut çünkü bende yaşadım hamilelik tabi aldırdım o ayrı ama emin olabilirsin içini rahat tut tam ilişki yasayıp hamile kalmayanlar bile varken seninki cok zor sen şimdi korkuyosun buna bağlıyosun stres yapma gerginliğini azalt adetin düzelicektir kendinide sıcak tut ve güven imkansız bi kaç güne adet olursun:))
Abla çok mutluyum adetimi oldum ama şimdi de internette yerleşme kanaması falan diyorlar öyle birşey yoktur değil mi

İyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi de negatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksa ilaçlardan mı?

İyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi de negatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksa ilaçlarda

hamile değilsin zaten düzensiz regl olman şu an ki stresinle daha da gecikmiş.

cinselliği korunmadan yaşamayı göze alıyorsan ki artık korunsan bile hamile kalabileceğini bildiğini düşünüyorum hani cinsellik yaşıyorsun ya ... sonuçlarına da katlanacaksın.

genel kontrol için doktora git kan testinde çıkar sonuç.

hamile değilsin zaten düzensiz regl olman şu an ki stresinle daha da gecikmiş.

cinselliği korunmadan yaşamayı göze alıyorsan ki artık korunsan bile hamile kalabileceğini bildiğini düşünüyorum hani cinsellik yaşıyorsun ya ... sonuçlarına da katlanacaksın.

genel kontrol için doktora git kan testinde çıkar sonuç.
Geçikme yok regl oldum ama az oldum

İyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi de negatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksa ilaçlardan mı?
korkmana gerek yok ilaçlardandır bende mide ilaçarı kullanıyodum adetim cok gec oldu hatta 1.günü oldu 2.gün olmadı bile doğru düzgün ..ilaçlar etkiler cünkü adet düzensizliğini sen bide 3 tane ilaç içiyosun ayrıca dediğin gibi boaşlma olmadıysa zaten kalamazsın :))

korkmana gerek yok ilaçlardandır bende mide ilaçarı kullanıyodum adetim cok gec oldu hatta 1.günü oldu 2.gün olmadı bile doğru düzgün ..ilaçlar etkiler cünkü adet düzensizliğini sen bide 3 tane ilaç içiyosun ayrıca dediğin gibi boaşlma olmadıysa zaten kalamazsın :))
Bende öyle düşünüyorum ama kanama olmasına rağmen göğüslerimde şişlik ve acı olması beni acaba dedirtiyor.

Back