- 17 Ocak 2024
- 11
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sudenurayan
-
Başımıza ne geliyorsa hormonlardan gelmiyor mu zatenEmecegini düşünmüyorum 2-3 aylık bebekler bırakıyor biberona alışınca 15 aylık bebek artık herşeyin farkında fakat çoksa sağım yapabilirsiniz . 9 aydır emzirmeden sağım yapmadan süt geldi yani ilginç hormonlar işte. .
Gelen şeyin sut olduguna emin misiniz? Gebelik durumunuz var mi?Bebeğim 15 aylık 4 aylıkken emmeyi bıraktı sütüm kesilmişti tekrardan gelmeye başladı bebeğim tekrardan emer mi acaba
Bence adetin 3. günü bir prolaktin hormonunuza baktırınBebeğim 15 aylık 4 aylıkken emmeyi bıraktı sütüm kesilmişti tekrardan gelmeye başladı bebeğim tekrardan emer mi acaba
Evet süt hayır hamile değilim test yaptırdımGelen şeyin sut olduguna emin misiniz? Gebelik durumunuz var mi?
Ay bende bir bilsem nerden geldiSanmıyorum yahu süt şakır şakır gelse dahi unutmuştur o işi garibancıkkız biz emmediginde sağım yapmazsak azalma yaşayıp kafayı kırıyorduk 1 sene sonra nasıl geldi o süt
Evet süt hayır hamile değilim test yaptırdım
Aklımda bulunsun baktirayimBence adetin 3. günü bir prolaktin hormonunuza baktırın
Doktora gittim doktor da süt dedi ayrıca sütun tekrar gelmesi için hiç bı şey yapmadımYaklasik 1 yil sonra tekrar sut gelmesi cok ilginc. Tam olarak ne yaptinizda sut geldi, burda sutu kesildigi icin care arayan kadinlara da yol gostermis olursunuz.
Bu arada sut olmadigina dair ufacik bir şüpheniz var ise doktora gitmenizi oneririm.
Ay cok ilginc ve mucizevi. Belkide bebeginizin sute ihtiyaci vardir, o sebeple yeniden gelmistir. Emziremiyorsaniz da sağarak sutu mutlaka icirin.Aklımda bulunsun baktirayim
Doktora gittim doktor da süt dedi ayrıca sütun tekrar gelmesi için hiç bı şey yapmadım
Mutlaka baktırın. Prolaktin yükseldiğinde de süt gelmeye başlar ve önemli bir hormon. Emzirmeyi bırakmanızın üzerinden 1 yıl geçmiş durduk yere neden gelir bilemedim ama eğer prolaktin yükseldiği için gelmişse ilaç kullanmanız gerekebilirAklımda bulunsun baktirayim
Doktora gittim doktor da süt dedi ayrıca sütun tekrar gelmesi için hiç bı şey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?