- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 26
- Konu Sahibi patatessss
Öncelikle iyi geceler ne yapacağımı bilemedim sizlere danışmak istedim öncelikle benim eşim oldukça saf ben acabamı dedikçe beni kötü düşünüyorsun insanlar neden öyle olsun diyerek beni suçlardı konuya giriyorum hemen bundan 7-8 ay öncesinde yemi tanıştığı biriyle (ortak tanıdıklarımız var ) ev aradığımızı taşınacağımızı söylemiş oda gelin benim evim var kendinizi toplayınca yıllık verirsiniz demiş ! Sadece demesiyle bile benim eşimde tam bir melek olmuş olup bütün güvenini tabiki kazanmış .. ben ne kadar daha yapmadı sadece söyledi deseydim de dinletemedim ama ev işi bir türlü gelmedi bu gün yarın evi boşaltacağım derken hep oyalandık eşimde 15 tl kadar birikmişimiz vardı ve araba almak istiyordu o fiyatalara olmayacağı İÇİN yine bu melek abimiz ( sonradan öğrendik ki tefecilik yapıyormuş ) ben size destek çıkarım siz bana ödersiniz eşim senet yapalım demiş olur muuu siz benim kardeşimsiniz diyor bir araba getiriyor bizimkine beğenirsen bu tanıdıktan alalım diyor sen bana parayı getir bende koyim üzerine diyor bizimkine yalvarıp yakardıysamda beni hep kötü düşünmekle suçladı !! Verdi ve sonu tahmin ettiğiniz gibi adam bizi dolandırdı ve o taşınacağımız evin kirasını vermeyiz parayı aldı dedik bari elektriğini suyunu üzerine aldı eşim ama bingoo adam kiracıymış ev benim diye kandırmış bizi ... araya bir sürü aracı soktuk ne kavga gürültüyle adama senet imzalattık ama adresi yazmıyor TC bilgisi tarihi imzası alınacak borç hepsi yazıyor eşim kimliğinin fotoğrafını da çekmiş bu arada ... yine ödeyeceğim bir kaç ay bekleyin dedi şimdi yüzsüz abimizden parayı istedikçe vermiyorum üzerime bişi yok ne bok yerseniz yiyin diyor açıkcası ve korona ayağına gerçekten paraya çok çok ihtiyacımız var ... avukata vermeye kalksak alınacak para ortada avukat bunun ne kadarını alır ? Yani şikayet etsem adam belalı eşimle uğraşır desem paramı asla yanına koymak istemiyorum ! Senet varken şikayet edebilirmiyim yine de ? Kendi üzerine bişi yok ailesiyle yaşıyor haciz koydurabilirmyiim ? Nolur yardım edin kızlar artık kafayı yemek üzereyim ..