nolur yardım edin hastalanmıyorum ama hamilede değilim

lilyum_87

annesinin böceği
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.905
0
Merhaba Arkadaşlar;
Benim 3 kasımda adet görmem gerekiyordu ama olmadım. Gebelik testi yaptım negatif , 12 kasımda doktora gittim ultrasonda baktı yok, kan tahlili yaptı değer 0,1... bu cuma tekrar çağırdı hastalanmazsan gel adet söktürü veriyim dedi. Hala hastalanmadım ne oluyor anlamadım. Temmuz ayında evlendim ağustos ayında mesigyna denilen aylık iğneden yaptırmıştım bidaha yaptırmadım oda gecikme değil sadece erken getiriodu adetimi... bu durumda olan arkadaşlar yada fikri olan varsa nolur yardım edin :KK43:((

cnm üzgünüm ama hamile deilsin bende gecen ay senin gibi oldum 9 gün gecikti kan testi yaptırdım 0.1 çıktı..
stres yaptıgın içinde adet olmama uzuyor..üzülme inş diger aya inşş..

cnm cevabın için teşekkür ederim. Umarım o yüzden gecikmişimdir. Hamilelik inş olur zamanla yeterki ciddi bir hastalık olmasın o beni endişelendiren bugün 13 gün oldu hala bekliyorum :KK43:

cnm cevabın için teşekkür ederim. Umarım o yüzden gecikmişimdir. Hamilelik inş olur zamanla yeterki ciddi bir hastalık olmasın o beni endişelendiren bugün 13 gün oldu hala bekliyorum :KK43:

yok cnm bşy yoktur inş.. haftaya pazartesine kdr olmazsan yine bi git doktora muayene ol.. ama stres çok etkiliyor bak bide hava değişimide var hepside gecikme nedeni olabilir..inan neden gecikiyor gibi düşünmeyi bırak bak hemen adet olcan:)

yok cnm bşy yoktur inş.. haftaya pazartesine kdr olmazsan yine bi git doktora muayene ol.. ama stres çok etkiliyor bak bide hava değişimide var hepside gecikme nedeni olabilir..inan neden gecikiyor gibi düşünmeyi bırak bak hemen adet olcan:)

sağol cnm fikirlerin için vallahi rahatladım biraz :)

sağol cnm fikirlerin için vallahi rahatladım biraz :)

nedemek cnmmm benimde gecen ay 9 gün geçikmişti bintane şey kurmuştum kafamda..
yalnız bşy diyeyim ben baya araştırma yaptım normalde adeti düzneli olupta biden uzun sure gecikme olunca rahim gebelige hazırlarmış kendini yakın zamanda hamile kalırmışş.. ben umutlandım bunu okuyunca:)

nedemek cnmmm benimde gecen ay 9 gün geçikmişti bintane şey kurmuştum kafamda..
yalnız bşy diyeyim ben baya araştırma yaptım normalde adeti düzneli olupta biden uzun sure gecikme olunca rahim gebelige hazırlarmış kendini yakın zamanda hamile kalırmışş.. ben umutlandım bunu okuyunca:)

ay yüreğim pır pır etti yazdığını okuyunca umarım doğrudur :KK70:

Kan sıvıltıcıları deneyebilirsin.
aspirin içebilirsin.
Ya da bol miktarda soğan ve sarımsak yiyip üstüne su içebilirsin.
Olmazsa adet sökücü tabiki.

Kan sıvıltıcıları deneyebilirsin.
aspirin içebilirsin.
Ya da bol miktarda soğan ve sarımsak yiyip üstüne su içebilirsin.
Olmazsa adet sökücü tabiki.

Bitkisel olanları denesem iyi olur teşekkür ederim en son çare adet söktürcüyü denemeyi düşünüyorum minikte olsa hamilelik umudum var...

bugün doktora gittim ve sonuç yine aynı 0,1 :KK43: doktor adet söktürücü verdi hemen kullansammı yoksa biraz daha mı beklesem karar veremedim...

X