Arkadaslar simdi ben ikinci universitemi okuyorum bu bolumu sirf cok istedigim icin okuyorum memleketimi ailemi birakip baska bir ilde ananemin yaninda okuyorum memlekete puanim yetmedigi icin simdi uninin ilk aylari arkadaslarla guzeldi dort kisiydik benimle beraber grup olduk yurtta kaliyolar diye yemege filan aldim sonra gunler ilerledikce bunlar cok kaynastilar ama ben bir turlu tam ayak uyduramadim cunku kafa yapilarimiz biraz farkli onlar biraz fazla havadar agzi bozuk konusmayi samimiyet belirtisi sananlar her okul cikisinda bir yerlere gidip yiyip icip gezmek en buyuk zevkleri olanlar ben bunu yavastan anlamaya baslayinca araya mesafe koymak istedim whatsappta grup var ordaki konusmalarina katilmayi yariya indirdim herkes memlekete gitti sonra bir ara tartistik onlar bana niye katilmiyosun filan dediler icinde de yine agzi bozuk laflar ama guya samimiyet belirtisiymis yani bana gore degilhic konusmalari muhabbetleri ben o olaydan sonra daha hic aramamaya basladim sadece bir iki defa konustuk sonra bunlar whatsappta profil resmi yapmislar kendilerini altina yazmislar sahtr dostluklara ihtiyacimiz yok simdi sizce ben ne yapmaliyim gercekten ben onlardan hallerinden tavirlarindan cok rahatsiz oluyorum fazla cocuk gibiler bu yaptiklarindan artik cok sevdigim istedigim bolumden bile sogur oldum pismanlik duyar oldum işin aksi cok fenalar siniftaki herkesle muhabbetleri var simdi haftasonu gidecem tavrim ne olmali ne yapmaliyim ya da onun oncrsinde whatsappta bir konusma mi yapayim nolur bir akil verin insanlari da kirmak istemedigim icin dusunmekten beynim yaniyo resmen ne yapmaliyim?