nolur yardım edin banaa çok çaresizimm

dhskf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
11
0
1
Aksaray
Benim 9 aylık ilişkim var. İlk başlarda bi kız vardı ayşe diyelim ona bizim sevgili olduğumuzu öğrendiğinde bence ondan ayrıl demiş. Hep sevgilimin yanına geliyordu dolaşalım mı vs diyordu. Ben onu gördüm bi keresinde yanımda arkadaşım vardı yanına gitmedim diye o kızla dolaştı. Sonra ben okula geç geldim bi gün tam okulun kapısından giriyorum onunla kızı birlikte gördüm. Yine ben bi keresinde arkadaşımla dolanıyordum onu gördüm onunda arkadaşları yanındaydı ve o kızda ordaydı yanında oturuyordu. Gelecek misin dedim yok dedi. Sonra sordum ben niye gelmedin yanında arkadaşın vardı dedi. Bu olaylar olurken arada kavga ediyorduk bu kız yüzünden. Hatta bi keresinde burdada hep toz var kar yağsa keşke dedim. Bugün aynısını ayşede dedi diyip güldü. Dedim ki ona bu kız benden ayrılmanı söylemişti neden onunla görüşüyorsun hala. Tamam dedi artık konuşmucam onunla. Neyse bu olayların üzerinden zaman geçti biraz mutluyduk ben eski mesajlarımızı okumayı çok seviyorum uzun mesajlar filan atardı onları tekrar tekrar okurdum. O kız için kavga ettiğimiz mesajı gördüm eskiden safmıymışım diye düşündüm çünkü ben sinirden çatlıyorum umrunda bile değil başka şeyler söylüyor bana. Bu konuyu açtım yine dedi ki ben o zamanlar anlamamıştım üzüldüğünü ondan öyle konuşmuşum dedi. Şimdi bu olay hep benim aklıma geliyor çıkaramıyorum aklımda hep o kızla birlikte düşünüyorum onu.
Bana bir akıl verin nasıl unutucam ben bunu siz olsanız ne yapardınız?

burda da hep toz var,kar yağsa keşke mi?

fazla dekoderi olan varmı?

BDV'yi 14-15 yaşındaki genç kızlarımız doldurdu dediğimizde de kötü oluyoruz. Buyrun hanımlar arkadaşın bir keresinde sevgilisine dediklerini sonra bi keresinde de keşke kar yağsa gibi derterine ne şekilde çözüm ve öneri getirileceğini merakla bekliyorum

Naapsakki acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Unutamazsın.Unutmayada çalışma sinir oluyorsan açık açık söyle buluştuğunuzda.Çünkü bunlar kafanda kalırsa kuruntu yapmaya başlarsın kafanda kurar herşeyi yanlış anlarsın.Benim bi kız arkadaşımın sevgilisi vardı.Kızın yüzüne hiç söylemiyordu herşeyi sineye çekiyordu bizde sandık sorun yok ama öyle şeyler kurmuş ki kafasında sonunda söylediklerine inanamadık.Ufacık bir şeyi yüzüne vurdu ama nasıl büyütmüş kafasında kura kura.Sevdiği kızıda kaybetti kurduğu düşünceler yüzünden. Hiç içine atma giden gider sonuçta ailenden biri değil bu.Bir başkası için yiyip bitirme kendini bırak o üzülsün düşünsün daha dikkat etsin bundan sonra.
Hatta bi keresinde burdada hep toz var kar yağsa keşke dedim. bu ne alaka çok güldüm ha

Son düzenleme:
Ben de bi keresinde cok asik olmustum, ama cocuk beni reddetti.
Bi keresinde de bana teklif etti bi cocuk ben kabul etmedim.
Bi keresinde de annem sevgilimin mektuplarini yakaladi, benle kustu.
Valla konudan bisey anlamadim ben, umarim derdinin caresini bulursun.

burdada hep toz var kar yağsa keşke dedim. Bugün aynısını ayşede dedi diyip güldü.

şu cümlenin anlamını düşünmekten konuya odaklanamadım..ne demek bu? ayşe de dediğine göre bilinen bişey galiba

yurtdışında yaşıyoruz ve hep toz fırtınaları filan oluyor. kar yağmıyor çok az yağmur yağıyor.
onunla konuşması beni sinir ederken bide söylediği lafa bakın.

Çocuk konuşmuyormuş işte daha hatasını da anlamış? Geçmişle kafanı şişirme. Kalkıp ona giderse de yapacak bir şey yok kendi seçimi. Kendini yeme.

yurtdışında yaşıyoruz ve hep toz fırtınaları filan oluyor. kar yağmıyor çok az yağmur yağıyor.
onunla konuşması beni sinir ederken bide söylediği lafa bakın.

anladım. neyse ayşe de kötü bişey dememiş zaten

burda da hep toz var,kar yağsa keşke mi?

fazla dekoderi olan varmı?

Belki karı çok seviyordurn konu sahibi.
Bende böyleyim, her cümlenin sonunu kar yağsın a bağlarım:)))
Ama konu sahibiyle Ayşe cümle başındada aynı kelimeleri kullanmış, o kısmı anlamadım

Tek ben mi anladim
karin havayi ve ortami temizleme etkisi (ya da oyle saniliyor) vardir o yuzden bazi yorelerde grig salgini falan olunca kar yagsa da mikroplar olse denir. Bu da onun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…