Benim 9 aylık ilişkim var. İlk başlarda bi kız vardı ayşe diyelim ona bizim sevgili olduğumuzu öğrendiğinde bence ondan ayrıl demiş. Hep sevgilimin yanına geliyordu dolaşalım mı vs diyordu. Ben onu gördüm bi keresinde yanımda arkadaşım vardı yanına gitmedim diye o kızla dolaştı. Sonra ben okula geç geldim bi gün tam okulun kapısından giriyorum onunla kızı birlikte gördüm. Yine ben bi keresinde arkadaşımla dolanıyordum onu gördüm onunda arkadaşları yanındaydı ve o kızda ordaydı yanında oturuyordu. Gelecek misin dedim yok dedi. Sonra sordum ben niye gelmedin yanında arkadaşın vardı dedi. Bu olaylar olurken arada kavga ediyorduk bu kız yüzünden. Hatta bi keresinde burdada hep toz var kar yağsa keşke dedim. Bugün aynısını ayşede dedi diyip güldü. Dedim ki ona bu kız benden ayrılmanı söylemişti neden onunla görüşüyorsun hala. Tamam dedi artık konuşmucam onunla. Neyse bu olayların üzerinden zaman geçti biraz mutluyduk ben eski mesajlarımızı okumayı çok seviyorum uzun mesajlar filan atardı onları tekrar tekrar okurdum. O kız için kavga ettiğimiz mesajı gördüm eskiden safmıymışım diye düşündüm çünkü ben sinirden çatlıyorum umrunda bile değil başka şeyler söylüyor bana. Bu konuyu açtım yine dedi ki ben o zamanlar anlamamıştım üzüldüğünü ondan öyle konuşmuşum dedi. Şimdi bu olay hep benim aklıma geliyor çıkaramıyorum aklımda hep o kızla birlikte düşünüyorum onu.
Bana bir akıl verin nasıl unutucam ben bunu siz olsanız ne yapardınız?
Bana bir akıl verin nasıl unutucam ben bunu siz olsanız ne yapardınız?