• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur Yardım Çok Zor Durumdayım!!!! :(

magrur_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
132
10
38
Merhaba,

Kızlar genital bölge temizliğini ağda ile nasıl yapıyorsunuz yalvarırım yardım edin. Kuaföre filan dini sebeplerden dolayı gidemiyorum, lazere de sağlık sebeplerinden dolayı gidemiyorum jilet vurduğum için oldukça sertler, yazmaktan gerçekten çok utanıyorum ama dudakların iç yan kısımlarında bile var. KEndim yapmaya çok korkuyorum bir yerime zarar vericem diye dudak kısımlarını filan hiç alamıyorum ama evlenicem ve şimdiden alarak azaltmam lazım biraz da göbeğim var tam altı göremiyorum ne olur bir yöntem söyleyin nasıl hallettğinizi anlatın lütfen çok zor durumdayım :(

Merhaba,

Kızlar genital bölge temizliğini ağda ile nasıl yapıyorsunuz yalvarırım yardım edin. Kuaföre filan dini sebeplerden dolayı gidemiyorum, lazere de sağlık sebeplerinden dolayı gidemiyorum jilet vurduğum için oldukça sertler, yazmaktan gerçekten çok utanıyorum ama dudakların iç yan kısımlarında bile var. KEndim yapmaya çok korkuyorum bir yerime zarar vericem diye dudak kısımlarını filan hiç alamıyorum ama evlenicem ve şimdiden alarak azaltmam lazım biraz da göbeğim var tam altı göremiyorum ne olur bir yöntem söyleyin nasıl hallettğinizi anlatın lütfen çok zor durumdayım :(

cnm bende utanıyordum gidemiyordum ama tabumu kırıp gittim kuaföre ayda 1 yaptırıyorum cok rahatım bence gitmeden yapamazsın yapsanda yarım yamalak yaparsın bence yardım alman lazım

cnm bende utanıyordum gidemiyordum ama tabumu kırıp gittim kuaföre ayda 1 yaptırıyorum cok rahatım bence gitmeden yapamazsın yapsanda yarım yamalak yaparsın bence yardım alman lazım

Canım gözlerimi kapatıp tüm utancıma ve düşüncelerime karşı koyup 1-2 kere gittim kuaföre, 2 kere aldırınca biraz yumuşamıştı da ama psikolojik olarak bende bıraktığı yıkım o kadar büyük oluyor ki dayanamıyorum başkasına gitmeye hele ki herkesin gittiği kuaför ortamında en özel yerimi açmaya. :( Bir de gittiğim kuaför bakışlarından hiç hoşlanmadığım 2 erkek eleman aldı, gençler işlerinde güçlerindedirler ama ben zaten zor giderken şimdi iyice kapattım kuaför defterini :(

Canım gözlerimi kapatıp tüm utancıma ve düşüncelerime karşı koyup 1-2 kere gittim kuaföre, 2 kere aldırınca biraz yumuşamıştı da ama psikolojik olarak bende bıraktığı yıkım o kadar büyük oluyor ki dayanamıyorum başkasına gitmeye hele ki herkesin gittiği kuaför ortamında en özel yerimi açmaya. :( Bir de gittiğim kuaför bakışlarından hiç hoşlanmadığım 2 erkek eleman aldı, gençler işlerinde güçlerindedirler ama ben zaten zor giderken şimdi iyice kapattım kuaför defterini :(

cnm farklı bi kuaför bul devamlı ona git bence yada diğer çözüm lazer başka bişiy gelmiyor aklıma hangi şehirdesin?

temizliğinden emin olabileceğim nasıl bir kuaför bulacağım ki? buraya tavsiye ile başlamıştım ve ağda salonu olarak gectıgı ıcın gıtmıstım. istanbuldayım

araştır cnm yakınından giden yokmu başka kuaföre onlara sorabilirsin bende izmitteyim yakınmışız aynı şehirde olsaydık kendi kuaförümü tavsiye edebilirdim..

temizliğinden emin olabileceğim nasıl bir kuaför bulacağım ki? buraya tavsiye ile başlamıştım ve ağda salonu olarak gectıgı ıcın gıtmıstım. istanbuldayım

yani bencede...kuaföre git...ben ilk zamanlar gece uyuyamıyordum ...ağdaya gideceğimi düşünüpte...okadar çok utanıyordumki...şimdi mecburiyetten alıştım....ama yok gidememde diosan sana tavsiye

turuncu ağdalardan al...ısıt ve sıcak su dolu bi tasın icinde aynanın önüne geç...eski penye bezler (mesela atlet olabilir....onlardan bolca kes kendine agda bezi gibi)...bi spatula bul...hic bişey yoksa bidaha kullanmayacagın bi kahvaltı bıcağını al :)))

özel bölgene iyice pudrala...bebek pudrası nemini alsın...tüylerinde çok uzun olmasın canın acır...1,5 cm iyi bence...sonra canının dayandığğı kadar küçük küçük bölgelere spatulayla agdadan sür...üstüne bezi yapıştır...ve çek...zamanla ağda sürdüğün bölge büyicek...ilk uygulama 2 saat sürebilir...elin alışdıkca hızlancaksın...ama bu şekilde bile kalçada ulaşamadığım yerler kalıyordu...bence sen ağdacıya git :)))))

Arkadaşlar cook utanarak birşey soracağım. Evet bu konularda çok cahilim :(
kuaförden utaniyorsan lazere git demişsiniz. Lazer nasıl yapılır? Yani bir insan görmezmi orayı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar cook utanarak birşey soracağım. Evet bu konularda çok cahilim :(
kuaförden utaniyorsan lazere git demişsiniz. Lazer nasıl yapılır? Yani bir insan görmezmi orayı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lazerde kuaför kadar görmez ama gene görülür. bende ilk kuaföre gittim sonra bioder ağda kullanmaya başladım çok memnunum am aşuan bnmde sorunum var evliyim ve bu kıl tül sorununa nasıl çözüm buluyorsunuz evli nhanımlar na yapmalıyım akıl fikir verin nlur

Back