nişanlımla iki üç ay önce beraber olduk. aslında olmadık. yani sadece sürtünme yöntemiyd. içine hiç girmedi. ve boşalmadı. geri çekildi boşalacağını anlayınca. ama adetim 26 gün gecikti.. 7. 13. ve 25. gün test yaptım negatif çıktı. bu arada adetlerim hep böyle düzensizdir. seneye düğünümüz var ama böyle bir nedenden dolayı erken evlenmek istemem. nolur yardım edin hala hamile olma ihtimalim varmı
hımsss sürtünmeyle vede içine girmediyse hamile kalamazsın panik yapma evlendiğin zaman analyacaksın (inş. anlamazsın biz gibi beklemek zorunda kalmazsın) çocuk yapmak inan öyle basit kolay değill, kan tahliliyle kesin sonucun çıkar, adet düzensizliğin varsa odur, stresten gelmeme ihtimali yüksek adetinin. İdrar tahlili bazen kesin sonuç vermezz ama okadar çok gecikmişki varsa idrar tahliliylede çıkardı
nişanlımla iki üç ay önce beraber olduk. aslında olmadık. yani sadece sürtünme yöntemiyd. içine hiç girmedi. ve boşalmadı. geri çekildi boşalacağını anlayınca. ama adetim 26 gün gecikti.. 7. 13. ve 25. gün test yaptım negatif çıktı. bu arada adetlerim hep böyle düzensizdir. seneye düğünümüz var ama böyle bir nedenden dolayı erken evlenmek istemem. nolur yardım edin hala hamile olma ihtimalim varmı
teşekkür ederim cevabınız için. inşallah cok sağlıklı bir bebişiniz olur. ama bnm şimdi olmasınçok erken
sana bu korku epey gider, evlenmeden önce artık yaramazlık yapamazsın:), bu arada inş..
korkmana gerek yok tatlım..stresten geciktirmişsin..ahat ol kesınlıkle deilsin bence..
aynen öyle. ben bu korkuyla artık nişanlımla tokalaşmam bile herhalde..
bi kere işlem düzgün olmamış ki bebiş olsunolsaydı zaten o testlerden 1. olmasa bile 2. sinde mutlaka çıkardı, rahat ol sen
hehe:) çocuk dumur olur neoluyor bizim hatuna diye:)
asla hamile değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?