- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
insallah canim benim inşallah.sabah ilk idrarla ile yap kesin sonucu alırsın umarım meleğin seninledir ❤Elimde bir kaç tane test daha bar umarım onlara da silikte olsa çıkar inşallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim benim inşallah.sabah ilk idrarla ile yap kesin sonucu alırsın umarım meleğin seninledir ❤Elimde bir kaç tane test daha bar umarım onlara da silikte olsa çıkar inşallahhhh
Aynen canım. Güvenilir bi marka.Ben de freely i sevdim
Dün de bugün de yaptığım test freely idi
2 dk da çıkıyor
Hassasiyeti yüksek
Peki regline ne kadar kala test yaptın sen canımAynen benimde böyleydi ,ertesi gün hemen kan verdim sonuç pozitif
Evet varArkadaşlarrrrrrrr günaydınnn bu gün şimdi hatta yine erken gebelik testi yaptım predüctor die bi markanın erken gebelşk testi yine çizgi çıktı gemse ilk 5dakikada ya cidden gebelşk var galiba dimiiii
Çok teşekkür ederim umarım vardır ve nedense insan bu platformda onay mı bekliyo nedir :))Evet var
Tebrikler hamilesin gibi görünüyor :)
Arkadaşlarrrrrrrr günaydınnn bu gün şimdi hatta yine erken gebelik testi yaptım predüctor die bi markanın erken gebelşk testi yine çizgi çıktı gemse ilk 5dakikada ya cidden gebelşk var galiba dimiiii
tatlım ben de gebelik test sonuçlarımı yükledim kendi konuma. Sen de bakabilirsin fikir edinmek için. kesin var sende de . benim de ilk gün böyle silikti şimdi artık gün gün koyulaşıyor.Arkadaşlarrrrrrrr günaydınnn bu gün şimdi hatta yine erken gebelik testi yaptım predüctor die bi markanın erken gebelşk testi yine çizgi çıktı gemse ilk 5dakikada ya cidden gebelşk var galiba dimiiii
Senin konun hangisi kuzum ya buradan da yüklermisim rica etsemtatlım ben de gebelik test sonuçlarımı yükledim kendi konuma. Sen de bakabilirsin fikir edinmek için. kesin var sende de . benim de ilk gün böyle silikti şimdi artık gün gün koyulaşıyor.
tabii canım bak yükledim hemen :)Senin konun hangisi kuzum ya buradan da yüklermisim rica etsem
oooo senin bayaaa nett ya :)hayırlı olsun tekrarrrtabii canım bak yükledim hemen :)
aa bu kadar olur:) ben de öğrendiğimde yani işte 3 gün önce pazar günü eşim şehirdışındaydı. Ben güzel bi kutu aldım içine de bebek patiği ve kan testi sonucunu koydum:) Hayatımm bak sana bugun çarşıda gezinirken hediye aldım dedim :) bu ne yaa yine ne aldın dedi ilk tepki olarak şapsal:)) tabii kutuyu açıp patiği görünce suratıma aval aval baktı ama jeton 1-2 sn geç de olsa düştü :)Peki eşine nasıl söyledin ben daha bahsetmedim zaten şehir dışında yarın gelicek
Neden korkuyosunKızlar bu da bu sabahki son testim öğleden sonra kan testine gidicrm nolur bana dua edin hakkımda hayırlısı olsun acayip korkuyorum![]()