• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur testime tecrübeli Hamişler bir baksın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benimde böyleydi ,ertesi gün hemen kan verdim sonuç pozitif

Canım kesin var. Çünkü zaten ilk önce kana sonra idrara geçiyor. Yani idrarda bembeyaz olmadıktan sonra,hafif bir çizgi bile olsa pozitif demek.. Ben de reglim gecikmesinin 2.gününe yani dün yaptım idrar testini. Böyle seninkinden daha koyuca ama kopkoyu da olmamak suretiyle soluk pembe çizgi belirdi. Tabii ben de inanamayıp hemen kan yaptırdım ve sonuç 520 çıktı. Gebeyim yani :) Bence sen de cuma falan kan testi yaptır. 10-20 arası bir değer bile çıksa var demektir.

Arkadaşlarrrrrrrr günaydınnn bu gün şimdi hatta yine erken gebelik testi yaptım predüctor die bi markanın erken gebelşk testi yine çizgi çıktı gemse ilk 5dakikada ya cidden gebelşk var galiba dimiiii

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 154
Arkadaşlarrrrrrrr günaydınnn bu gün şimdi hatta yine erken gebelik testi yaptım predüctor die bi markanın erken gebelşk testi yine çizgi çıktı gemse ilk 5dakikada ya cidden gebelşk var galiba dimiiii
Evet var
Tebrikler hamilesin gibi görünüyor :)

Tebrikler var gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla kanda da çıkar :)

tatlım ben de gebelik test sonuçlarımı yükledim kendi konuma. Sen de bakabilirsin fikir edinmek için. kesin var sende de . benim de ilk gün böyle silikti şimdi artık gün gün koyulaşıyor.

tatlım ben de gebelik test sonuçlarımı yükledim kendi konuma. Sen de bakabilirsin fikir edinmek için. kesin var sende de . benim de ilk gün böyle silikti şimdi artık gün gün koyulaşıyor.
Senin konun hangisi kuzum ya buradan da yüklermisim rica etsem

Senin konun hangisi kuzum ya buradan da yüklermisim rica etsem
tabii canım bak yükledim hemen :)
Tekli test ilk yaptığım testim. 2'li olansa sırasıyla 2. ve 3. günde yaptıklarım. Tekli test günü kanımda beta hcg 520 çıkmıştı canımm. Ama sanırım artık yükselmiş çünkü gittikçe koyulaştı gördüğün üzere.

Eklentiler

• 2018-03-04-PHOTO-00000234.jpg
    2018-03-04-PHOTO-00000234.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Gebelik testi gün 2 gün 3.jpg
    Gebelik testi gün 2 gün 3.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 48
Peki eşine nasıl söyledin ben daha bahsetmedim zaten şehir dışında yarın gelicek

Peki eşine nasıl söyledin ben daha bahsetmedim zaten şehir dışında yarın gelicek
aa bu kadar olur:) ben de öğrendiğimde yani işte 3 gün önce pazar günü eşim şehirdışındaydı. Ben güzel bi kutu aldım içine de bebek patiği ve kan testi sonucunu koydum:) Hayatımm bak sana bugun çarşıda gezinirken hediye aldım dedim :) bu ne yaa yine ne aldın dedi ilk tepki olarak şapsal:)) tabii kutuyu açıp patiği görünce suratıma aval aval baktı ama jeton 1-2 sn geç de olsa düştü :)

Yarın sabah gidixrm kan vermeye dayanmıycam yarın eşimde geliyo yanında da bekleyemem söylemeden regli günümü en iyisi o gelmeden test yapıp akşam sürprizli söylemek olcak tabi varsa:63:

Kızlar bu da bu sabahki son testim öğleden sonra kan testine gidicrm nolur bana dua edin hakkımda hayırlısı olsun acayip korkuyorum :(

Eklentiler

• 6085C321-2AF7-4F3E-B540-D06452A4BFC1.jpeg
    6085C321-2AF7-4F3E-B540-D06452A4BFC1.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 45
Back