Gebeliğe Hazırlık Nolur testime tecrübeli Hamişler bir baksın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svghzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
157
62
98
37
Testi yapalı yarım saat oldu sizce?

Eklentiler

• ED2C4EF9-403B-42E2-B8B3-2073192823D0.jpeg
    21,7 KB · Görüntüleme: 311
Testi yapalı yarım saat oldu sizce?
10 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar bilemedim. 5 dakika sonra baksaydın keşke. Yarın bi test daha yap bence. 5nci dakika
da fotoğrafını çek.

İlk beş dakikada da çizgi vardı ama regle 7gün bar erken gebelşk testi vardı öylesine hadi yapayım dedim ama çok heyecanlıyım yaa aklımı oynatmazsam iyidir olabilir mi ki

Bir hafta kala bilemedim çıkması normal değildir belkşde ne biliyşm test yanılmışta olabilir Of offf gelde bekle şimdi regl gününü böyle bir hafta kala testte çıkan var mıdır acaba

İlk beş dakikada da çizgi vardı ama regle 7gün bar erken gebelşk testi vardı öylesine hadi yapayım dedim ama çok heyecanlıyım yaa aklımı oynatmazsam iyidir olabilir mi ki
Su ilk 5 dk cikarsa çıkar sonra cikarsa yanlis kuralinin dogru oldugunu düşünmüyorum. Cunku benim ilk yaptiklarim 15 30 dk sonra hayalet cikmisti ben de predictor erken gebelik yaptim o testlere guvenip .Cok sukur yanilmadim . 2 3 gun bekleyip kan verin sonra duzenli artiyor mu mutlaka takip ettirin 2 gunde bir seklinde.

Ayyy canım benim allah razı olsun şu an yazdıkların beni öyle mutlu etti anlatamam daha çok erken diye çıkması normal gelmemişti sen ne kadar kala test yapmışttın

Ayyy canım benim allah razı olsun şu an yazdıkların beni öyle mutlu etti anlatamam daha çok erken diye çıkması normal gelmemişti sen ne kadar kala test yapmışttın
3 gun kala yapmaya basladim erken gebelikte cikmasi normal zaten .Ama bazi markalarda yanilma olabiliyor .Zaten erken gebelik testi ile kan tahlili ayni para kan vermek daha mantikli bundan sonrasinda.

Haklısın canım bi kaç gün bekleyip kanda baktırayım tabi bi kaç gün geçmek bilmez ama ya sabır diycem teşekkür ederim çokkk

Bir hafta kala bilemedim çıkması normal değildir belkşde ne biliyşm test yanılmışta olabilir Of offf gelde bekle şimdi regl gününü böyle bir hafta kala testte çıkan var mıdır acaba
Bi hafta kala çıkar mı bilemem belki test gerçekten iyidir ama. Ben uzun zaman bekleyip silik ya da hayalet çizgi görüp adet olan çok kişiye şahit oldum. Yarın ya da bi kaç gün sonra bi test daha yapabilirsin biraz sabret. Adete kadar da beklemene gerek yok. Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Bilemedim yani. Şimdi kesin var gibi düşünme adet olursan üzülürsün. Kimseye bişey söyleme. Bi kaç güne bi test daha yap.

Teşekkür ederim canım aynen bekliycem ve düşünmemeye çalışcam allahım yardım etsin hayırlısı olsun

Bu arada bi arkadaş predictor testinde pozitif gördü. Comfort testinde negatif gördü. Hamile değildi. Sırf onda değil bi kaç kişide daha yanıldığına şahit oldum. O yüzden yaparsan başka markayla yap aynı markayı kullanma. Freely diye bi marka bulabilirsen onu al. hiç kimse de yanılmadı şimdiye kadar. İnşallah sonraki testlerinde de pozitifi görürsün. Rabbim gönlüne göre versin.

Yarim saat sonrasi uzun bir sure yanlitabilir

Ben de freely i sevdim
Dün de bugün de yaptığım test freely idi
2 dk da çıkıyor
Hassasiyeti yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…