Çocuk Hastalıkları nolur oku!!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bgun. goturdum doktora ilacini iki kez kullandim henuz.birde kaynim hastanede calisiyo gece cocuk doktru yoK yada Kbb ci.diger doktorlar anlamaz diyo (cahillik basa bela)
çocuk hastanesi yok mu?hem ne olursa olsun hangi hastaneye gidersen git ağlayan bebeği geri çevirmezler.acildeki doktorun uzmanlık alanı ne olursa olsun muayene eder.

Hemen acile goturun uygun bir agri kesici yapsinlar birşey yapsinlar hem disari cikarinca da sakinleşir.

Iyide pratisyen anlamazsa bile, mutlaka icapci vardır. Çocuk uzman gelir sen götür orta kulak iltihaplanmasi olabilir allah korusun . Götürün mutlaka birde doktor size hangi damlayı yazdı?

Babası evladı o kadar ağlarken nasıl uyuyabiliyor ki inanamadım :KK57:

Uyansın da bi zahmet doktora goturun beraber

evet ama değil mi???? bu kadar rahat olur mu insan! zavallım orada susmadan ağlayacak, gözleri kayacak, sen uyuyacaksın! :KK20::KK20::KK20:

kulağından olabilir ama gaz problemide varmı. birde saç kurutma veya elektrik süpürgesini çalıştırdığınızda belki susabilir anne karnındaki sese benzetiyorlarya, susarsa gazındandır, kulaktansa ağlamaya devam eder
calpol verebilirsiniz.
net den bi bakın kulağa ne iyi geliyor.
artık çok endişeliyseniz acile gitmeniz iyi olur.
40 günlük bebeğe calpolmu :KK57:

evet canım oğlum aşırı gazlıydı ve dr tavsiye siyle 1çay kaşığı veriyorduk.
Çoğu doktor ve bizimkide bu tarz ilaçların bu kadar küçükken verilmesine karşı 3 aylıktan sonra oda çok gerekirse belki verir.demek veren doktorlarda varmış. Ben ilaç kullanımına soğuk bakıyorum bukadar küçükken. kızıma kolay kolay ilaç vermedim. Mesela 8 yaşında ve hiç antibiyotik bile kullanmadik. Ondan şaşırdım

46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.

Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo :KK43:(

Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslinda :KK43: suan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo :KK43:(
Gecmis olsun , beklemeden doktora göturun yazik ya :(

Çoğu doktor ve bizimkide bu tarz ilaçların bu kadar küçükken verilmesine karşı 3 aylıktan sonra oda çok gerekirse belki verir.demek veren doktorlarda varmış. Ben ilaç kullanımına soğuk bakıyorum bukadar küçükken. kızıma kolay kolay ilaç vermedim. Mesela 8 yaşında ve hiç antibiyotik bile kullanmadik. Ondan şaşırdım
sizin yaptığınız doğru evet, ama benim bebeklerim erken doğdu ve yoğun bakımda kaldılar. iğne ilaç serum neler kullandık offf hatırlamak istemiyorum. bende çok ilaç taraftarı değilim ama oluyor bazen.Allah ım canlarını sağ etsin beterinden korusun. oğlum ağlamaktan helak oldu gaz problemi çok fazlaydı çok zorlandı detaylara girmedim anlatırken minnacık 2 şer kilo doğdular mecbur kalındı yani.

sizin yaptığınız doğru evet, ama benim bebeklerim erken doğdu ve yoğun bakımda kaldılar. iğne ilaç serum neler kullandık offf hatırlamak istemiyorum. bende çok ilaç taraftarı değilim ama oluyor bazen.Allah ım canlarını sağ etsin beterinden korusun. oğlum ağlamaktan helak oldu gaz problemi çok fazlaydı çok zorlandı detaylara girmedim anlatırken minnacık 2 şer kilo doğdular mecbur kalındı yani.
Anladım cnm allah sağlık sıhhat versin.insallah hep iyi olsun çocuklarımız hastalık zor derdini anlatamayinca onlar biz binkere kahroluyoruz işte. Minicikler. Konu Sahibi acile gidin lütfen

bebiş ağlarken buraya yazıyor olmanda içler acısı bir durum.çok kızdım !!!
İnsan napıcagına bilemiyor bu durumlarda gerçekten canım bende yaşadım tecrübe sahiplerine soruyor bir umut belki bi yöntem işe yarar da susar diye bizde kolik yasadık çok kötüydü bebek ağlardı bağıra bağıra ben netten araştırırdım napsam susmuyodu doktor damla verip yolluyodu ne masajlar, kimyonlar, ne damlalar boştu hepsi 4 aydayız hafifledi konu sahibini anlıyorum

İnsan napıcagına bilemiyor bu durumlarda gerçekten canım bende yaşadım tecrübe sahiplerine soruyor bir umut belki bi yöntem işe yarar da susar diye bizde kolik yasadık çok kötüydü bebek ağlardı bağıra bağıra ben netten araştırırdım napsam susmuyodu doktor damla verip yolluyodu ne masajlar, kimyonlar, ne damlalar boştu hepsi 4 aydayız hafifledi konu sahibini anlıyorum
doğrudur canımda bebiş orda bas bas ağlarken burda yazması garip.hani bi hastalığı olur danışılır tabiki ama bebiş ağlarken bence tuhaf.

doğrudur canımda bebiş orda bas bas ağlarken burda yazması garip.hani bi hastalığı olur danışılır tabiki ama bebiş ağlarken bence tuhaf.
dogruda belki çözüm bulurum diye mi düşündü acaba benimde eşim bebeğimi düşürdü yataktan 1 metre yüksek neredeyse hemen acile koştuk ama nete de bakıyorum bi yandan napılır diye uyutulmaz vs yanlış bişi yapmayın diye konu Sahibi büyük ihtimalle acilde heralde

dogruda belki çözüm bulurum diye mi düşündü acaba benimde eşim bebeğimi düşürdü yataktan 1 metre yüksek neredeyse hemen acile koştuk ama nete de bakıyorum bi yandan napılır diye uyutulmaz vs yanlış bişi yapmayın diye konu Sahibi büyük ihtimalle acilde heralde
büyük geçmiş olsun canım.Allah kazalardan belalardan korusun yavruları

Back