- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
kulağından olabilir ama gaz problemide varmı. birde saç kurutma veya elektrik süpürgesini çalıştırdığınızda belki susabilir anne karnındaki sese benzetiyorlarya, susarsa gazındandır, kulaktansa ağlamaya devam eder46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.
Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo(
Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslindasuan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo (
ya bide gözleri kayıyo dediniz ya ateş olmadanda bazı riskli durumlar olabiliyormuş, bize dr umuz söylemişti. korkutmak istemiyorum da46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.
Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo(
Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslindasuan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo (
Neden tekrar doktora götürmüyorsunuz, onu anlamıyorum????????????
Tekrar doktora götürün ne yapacaksınız başka..Burdan kimse bilemez doktor değiliz ki yanlış yönlendirmeden sorun çıkacak sonra..
Acile götürseniz bebeği nasıl olur acaba.
Çocuk bu kadar ağlıyorsa belki başka birşey vardır, neden meme-sallama vs uyutmaya, susturmaya çalışıyorsunuz?
Yazık değil mi, doktora götürün acile
tüm aciller açık !!! lütfen hemen hastaneye git !
bence hemen doktora gotur kardes bi s1kintisi olmasa aglamaz gerci bebekler aglayinca iyimis derler ama seninki sabahtan beri agliyorsa var bi s1kintisi gotur hemen doktora
Acile götürseniz bebeği nasıl olur acaba.
Çocuk bu kadar ağlıyorsa belki başka birşey vardır, neden meme-sallama vs uyutmaya, susturmaya çalışıyorsunuz?
Yazık değil mi, doktora götürün acile
tüm aciller açık !!! lütfen hemen hastaneye git !
bence hemen doktora gotur kardes bi s1kintisi olmasa aglamaz gerci bebekler aglayinca iyimis derler ama seninki sabahtan beri agliyorsa var bi s1kintisi gotur hemen doktora
Yahu memlekette başka hastane mi yok oraya götürmek şart mı?Bgun. goturdum doktora ilacini iki kez kullandim henuz.birde kaynim hastanede calisiyo gece cocuk doktru yoK yada Kbb ci.diger doktorlar anlamaz diyo (cahillik basa bela)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?