Çocuk Hastalıkları nolur oku!!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.

Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo :((

Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslinda :( suan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo :((

Çocuk bu kadar ağlıyorsa belki başka birşey vardır, neden meme-sallama vs uyutmaya, susturmaya çalışıyorsunuz?
Yazık değil mi, doktora götürün acile

bence hemen doktora gotur kardes bi s1kintisi olmasa aglamaz gerci bebekler aglayinca iyimis derler ama seninki sabahtan beri agliyorsa var bi s1kintisi gotur hemen doktora

46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.

Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo :KK43:(

susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslinda :KK43: suan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo :KK43:(
kulağından olabilir ama gaz problemide varmı. birde saç kurutma veya elektrik süpürgesini çalıştırdığınızda belki susabilir anne karnındaki sese benzetiyorlarya, susarsa gazındandır, kulaktansa ağlamaya devam eder
calpol verebilirsiniz.
net den bi bakın kulağa ne iyi geliyor.
artık çok endişeliyseniz acile gitmeniz iyi olur.

Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo :KK43:(

susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslinda :KK43: suan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo :KK43:(
ya bide gözleri kayıyo dediniz ya ateş olmadanda bazı riskli durumlar olabiliyormuş, bize dr umuz söylemişti. korkutmak istemiyorum da

Benim bildiğim akıntı başlayınca falan götürülür, ben nasıl olsa geçer diye düşünüp anneme söylememiştim ilk günlerde.
Doktora götürdüğünde de anneme kızmıştı doktor, nasıl haberiniz olmaz şimdiye kadar ilerlemiş bu iltihap diye.
Bebeğiniz ağlamaktan ve huysuzluk yapmaktan başka nasıl kendini ifade edebilecek ki?

O sana derdini anlatamazki kossssssssssss doktora acile bastan asagı butun tahlılleri yptır ..iltihap var mı? diyede bak.

Bgun. goturdum doktora ilacini iki kez kullandim henuz.birde kaynim hastanede calisiyo gece cocuk doktru yoK yada Kbb ci.diger doktorlar anlamaz diyo (cahillik basa bela)
Neden tekrar doktora götürmüyorsunuz, onu anlamıyorum????????????

Tekrar doktora götürün ne yapacaksınız başka..Burdan kimse bilemez doktor değiliz ki yanlış yönlendirmeden sorun çıkacak sonra..

Acile götürseniz bebeği nasıl olur acaba.

Çocuk bu kadar ağlıyorsa belki başka birşey vardır, neden meme-sallama vs uyutmaya, susturmaya çalışıyorsunuz?

tüm aciller açık !!! lütfen hemen hastaneye git !

bence hemen doktora gotur kardes bi s1kintisi olmasa aglamaz gerci bebekler aglayinca iyimis derler ama seninki sabahtan beri agliyorsa var bi s1kintisi gotur hemen doktora

Hayir gaz problemi yok eminim kulagindan agliyo.bu arada sallamayi biraktiM. bilmiyordum iyiki soylediniz
Acile götürseniz bebeği nasıl olur acaba.

tüm aciller açık !!! lütfen hemen hastaneye git !

Back