nolur nolur bı bakın yardımcı olun

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
kızlar benım 1 agustosta dugunum var temmuzun 5 fılan adet olucam o sırada dogum kontrol hapı almayı dusunuyorum sımdı ben hapa ara vermeden 2. kutuya gecsem adet olmam demı kızlar yanı dugunu adet olmadan gecırırmıyım lutfen yardımcı olun

busemin dediği gibi adet geciktirici hap kullanabilirsin
ama bence akışına bırak

amacın sadece adet olmamaksa hapı kesmediğin sürece asla adet olamazsın ama sağlığın açısından yada koruyuculuğu açıcından bir sorun yaratırmı onu bilmem...

hap ile adet geciktiriciyi bence aynı anda alma..sorun olur..ayrıca hapı ara vermeden kulladğında da sonrasında -hormonlarını bozduğun için- toparlanman zor ve uzun olabilir..bence yapma..sonuçta evleneceksiniz,hep beraber olacaksınız bundan sonra..ne gerek var

canim hapa adetinin ilk günü baslama. yani benimde ayni senin gibi oluyordu. adetimden cok sonralari basladim. yani o hapa nezaman baslarsan basladigin günden itibaren 21 güne kadar adet olmuyorsun. o sekilde denk getir.temmuzun ortalarinda basla mesela ve 21 gün saymaya basla bu sekilde agustosun 1 inede hapin hala bitmedigi icin hamile kalmazsin! geciktirici kullanma.

valla ben geciktirici primolut diye bi ilaç kullandım. ama balayımın 3. günü adet oldum. çok etkisi olmadı bana. sadece ilk geceyi atlatmış olduk o kadar. düşünüyorum da değmezmiş sonraki aylarda çok düzensizleşti adetim. keşke akışına bıraksaymışım. ne olacak bir hafta daha geç olurdu ne olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…