Nolur lütfen nolur bakar mısınız?

elfnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
9
0
17 yaşımdayım reglim 45 gün de bir filan oluyo kafasına nasıl eserse bir de açıkçası böyle şeyleri konuşabilceğim bir annem olmadığı için bazı şeyleri abartıyo olabilirim sizce doktora gitmem gerekir mi bir de acayip kıl patlaması yaşıyorum öyle bölye değil hayal edilemez derece de bu yüzden doktora gitmek istiyorum ama nasıl gitcem Ankara'da oturuyorum hastaneye tek başıma veya bir arkadaşımla gidicem ve hiç hastaneye gitmedim randevu mu alınıyor filan hiç bir fikrim yok acaba biraz bilgi verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz nereye gitmeliyim? Lütfen nolur lütfen:KK43::KK70:

Merhaba, öncelikle yaşın gereğin bu gecikmelerin yaşanması normal.. hiçbir sebep olmayabilir. Ancak şöyle de bir durum var. Kıllanma ile birlikte bir gecikme yaşıyorsan bence doktora gitmen de bir fayda var çünkü ''ENDOMETRİOSİZ'' denen bir rahatsızlık var ki ben de yaşıyorum bunu, bu rahatsızlığın en büyük belirtisi kıllanma!

İyi bir dr bul öncelikle, kendini daha rahat hissetmen için ben sana bayan dr tavsiye ederim. Onlar sana zaten kan ve hormon testi yapacaklardır, bir de ultrasonla bakıyorlar karnından. Eğer bekarsan farklı bir muayenesi olmuyor bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Adet düzensizliğinizi ihmal etmeyin mutlaka doktora gidin. Tüy problemi hormon bozuklukları ile alakalı oluyor genelde onun için de hormon testi yaptırmanız gerekir. Ankara'da yaşamıyorum ama orda bir kaç kez hastaneye gittim. Devlet hastanelerinde yalnızca kimliğiniz ile gidip sıra alıyorsunuz ve muayene oluyorsunuz çekiniyorsanız bir arkadaşınız ile gidin. Ama gidin mutlaka.

Merhaba, öncelikle yaşın gereğin bu gecikmelerin yaşanması normal.. hiçbir sebep olmayabilir. Ancak şöyle de bir durum var. Kıllanma ile birlikte bir gecikme yaşıyorsan bence doktora gitmen de bir fayda var çünkü ''ENDOMETRİOSİZ'' denen bir rahatsızlık var ki ben de yaşıyorum bunu, bu rahatsızlığın en büyük belirtisi kıllanma!

İyi bir dr bul öncelikle, kendini daha rahat hissetmen için ben sana bayan dr tavsiye ederim. Onlar sana zaten kan ve hormon testi yapacaklardır, bir de ultrasonla bakıyorlar karnından. Eğer bekarsan farklı bir muayenesi olmuyor bildiğim kadarıyla.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim doktor önerirseniz de çok sevinirim:)

X