arkadaşlar merhaba 15 aylık evliyim normalde eşim korunuyor, ancak 2 aydır takvim yöntemiyle korunuyoruz..aslında haziran ayında hamile kalmak istiyorum pek çok yönden rahat olacak benim için tabi Allah hayırlısıyla versin..
olursa üzülmeyecem olmazsa da şimdilik üzülmeyecem...
şimdi gelelim konuya...
kızlar 31 martta adet oldum 6 -7 nisanda korunmasız ilişki oldu.daha sonraasında da geri çekilme yöntemini denedik..3 gündür kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor belimde de ağrı oluyor...ve anormal şekilde yoğun akıntım oluyor..içime bi kurt düştü yani farklı hissediyorum normalden..hiç böyle kasık ağrım olmamıştı...
bugün dayanamadım doktora gittim..üşütmüş olabileceğimi düşünüyorum.yine de bi doktora danışayım dedim..kadın şimdilik gebelik anlaşılmaz diyor..acaba kan testinde çıkmaz mı ya??enfeksiyon için vajinal muayene istedi ona da ben hazırlıksızdım..okuldan erken çıkınca düşünüp duracağıma gideyim dedim pat diye oldu yani..
aslında eşime haber vermeyecektim ama işim uzayıp eve geç kalacağımı anlayınca mecbur söyledim koşa koşa yanıma geldi resmen gözleri parladı adamın eşim çok istiyor da...hayaller kuruyor,planlar yapıyor..onu öyle görünce ben de hemen istemedim değil..
bu arada kadın 21 inde gelin yumurtlama testi yapalım isterseniz dedi kabul ettim ben de..nasıl yapılıyor bu test bilgisi olan var mı??birde 21inde kan testi yaptırsam gebelik belli olurmu?
uzun oldu heyecanı mı mazur görün :))))