Gebeliğe Hazırlık Nolur bilen cevaplasin ovulasyon test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
20190807_113513.jpg
dün 2cizgi daha koyuydu bu günde boyle çıktı.ptsi kontrole gittim.klomen kullanmistim doktor 2tane 20mm olmuş dedi ilişki dedi ama p.trsi de salida ilişki olmadı bugün hala şansım varmıdır 1 senedir ugrasiyorum

Bence var canım şu an iki yumurta da olduğu için böyle uzun pik oluyor tamamen silik olana kadar test yap ilişki de ihmal etme

İnşallah bugün aksilik çıkmazsa baslicaz inşallah bu ay tutar artik ya

Selam canım doktorun dediği günlerde neden ilişki olmadı inşallah çatlamamıştır henüz bugünü değerlendir mutlaka

inşallah bugunu degerlendırebilirsin çok güzel buyumuş yumurtalr

ilişki sonrası hemen yerınden kalkma 15 dk diyor doktorlar ama sen birkaç saat yat ,:KK37:

eşin soguk suya yakın bir duş alsın kahve içsin :kahve:

sonra allah ne verdiysee:confused::rolleyes::KK70:

Selam canım doktorun dediği günlerde neden ilişki olmadı inşallah çatlamamıştır henüz bugünü değerlendir mutlaka
Cumartesi pazar ilişki olmuştu pt.s olmazsa sorun olmaz diye düşündüm salı günüde esimle tartistim ondan

inşallah bugunu degerlendırebilirsin çok güzel buyumuş yumurtalr

ilişki sonrası hemen yerınden kalkma 15 dk diyor doktorlar ama sen birkaç saat yat ,:KK37:

eşin soguk suya yakın bir duş alsın kahve içsin :kahve:

sonra allah ne verdiysee:confused::rolleyes::KK70:
:)) inşallah şuan konusmuyoruz aksam nasıl olacak bilmiyorum

2-3 gün üst üste değerlendirmek yararına olur. Allah gönlüne göre versin canım

Bi gün öncesi spermin içerde bulunması sağlıklı çünkü yumurta çatladıktan 12 saat veya 24 saatte sönüyor onu bilemediğimiz için yumurtlama gününü kaçırmamak lazım ben artık baya bilgilendim konuda maalesef :)

Bi gün öncesi spermin içerde bulunması sağlıklı çünkü yumurta çatladıktan 12 saat veya 24 saatte sönüyor onu bilemediğimiz için yumurtlama gününü kaçırmamak lazım ben artık baya bilgilendim konuda maalesef :)
Bugun anca başlarız diğer 2gun boşa gitti :(( hakkımızda hayırlısı

Bugun anca başlarız diğer 2gun boşa gitti :KK43:( hakkımızda hayırlısı
Bnde bi ara çatlatma iğnesi olmustum ve eşimle tartıştık baktım gitti yattı bnde yalandan fenalaşma numarası yaptım ve hastaneye gittik yalandan :olamaz::olamaz:sonra iyim dedim döndük eve geldik benle ilgilendi be birlikte olduk ( mecbur adamı kandırdım 😂😂sende yap bişeyler bu geceyi boş geçme 😁😁

Bnde bi ara çatlatma iğnesi olmustum ve eşimle tartıştık baktım gitti yattı bnde yalandan fenalaşma numarası yaptım ve hastaneye gittik yalandan :olamaz::olamaz:sonra iyim dedim döndük eve geldik benle ilgilendi be birlikte olduk ( mecbur adamı kandırdım 😂😂sende yap bişeyler bu geceyi boş geçme 😁😁
😂😂😂😂 Allah seni napmasin kız hic aklıma gelmez böyle şeyler 😁

Eki Görüntüle 2296538 dün 2cizgi daha koyuydu bu günde boyle çıktı.ptsi kontrole gittim.klomen kullanmistim doktor 2tane 20mm olmuş dedi ilişki dedi ama p.trsi de salida ilişki olmadı bugün hala şansım varmıdır 1 senedir ugrasiyorum
Cnm bnmde böyle çıktı meğer hamileymişşm adetim bittikten 3 gün sonra gebe kalmışım ben ovylasyon testini adetime 7 gün kala yaptım 10 gün kala yaptım hep çift çizgi çıktı bi gebelik testi al

Cnm bnmde böyle çıktı meğer hamileymişşm adetim bittikten 3 gün sonra gebe kalmışım ben ovylasyon testini adetime 7 gün kala yaptım 10 gün kala yaptım hep çift çizgi çıktı bi gebelik testi al
Doktor baktı gebelik yok zaten yumurtlama zamanindayim 😞

Back