- 27 Eylül 2018
- 293
- 102
- 103
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bugün aksilik çıkmazsa baslicaz inşallah bu ay tutar artik yaBence var canım şu an iki yumurta da olduğu için böyle uzun pik oluyor tamamen silik olana kadar test yap ilişki de ihmal etme
Cumartesi pazar ilişki olmuştu pt.s olmazsa sorun olmaz diye düşündüm salı günüde esimle tartistim ondanSelam canım doktorun dediği günlerde neden ilişki olmadı inşallah çatlamamıştır henüz bugünü değerlendir mutlaka
:)) inşallah şuan konusmuyoruz aksam nasıl olacak bilmiyoruminşallah bugunu degerlendırebilirsin çok güzel buyumuş yumurtalr
ilişki sonrası hemen yerınden kalkma 15 dk diyor doktorlar ama sen birkaç saat yat ,
eşin soguk suya yakın bir duş alsın kahve içsin
sonra allah ne verdiysee![]()
Bugunden başlıcaz inşallah tutar2-3 gün üst üste değerlendirmek yararına olur. Allah gönlüne göre versin canım
Bugun anca başlarız diğer 2gun boşa gittiBi gün öncesi spermin içerde bulunması sağlıklı çünkü yumurta çatladıktan 12 saat veya 24 saatte sönüyor onu bilemediğimiz için yumurtlama gününü kaçırmamak lazım ben artık baya bilgilendim konuda maalesef :)
Canım konuyla alakasız olacak ama yumurtlama döneminde akıntın varmıydı nasıldı akıntın?Bugunden başlıcaz inşallah tutar![]()
Bnde bi ara çatlatma iğnesi olmustum ve eşimle tartıştık baktım gitti yattı bnde yalandan fenalaşma numarası yaptım ve hastaneye gittik yalandanBugun anca başlarız diğer 2gun boşa gitti( hakkımızda hayırlısı
Normalde şeffaf diyorlar ama bende şeffaf sut beyazı karisikCanım konuyla alakasız olacak ama yumurtlama döneminde akıntın varmıydı nasıldı akıntın?
Bnde bi ara çatlatma iğnesi olmustum ve eşimle tartıştık baktım gitti yattı bnde yalandan fenalaşma numarası yaptım ve hastaneye gittik yalandansonra iyim dedim döndük eve geldik benle ilgilendi be birlikte olduk ( mecbur adamı kandırdım
sende yap bişeyler bu geceyi boş geçme
![]()
Nasıl gelmez sende bir kadınsın ( kadın=_dişi seytanAllah seni napmasin kız hic aklıma gelmez böyle şeyler
![]()
Cnm bnmde böyle çıktı meğer hamileymişşm adetim bittikten 3 gün sonra gebe kalmışım ben ovylasyon testini adetime 7 gün kala yaptım 10 gün kala yaptım hep çift çizgi çıktı bi gebelik testi alEki Görüntüle 2296538 dün 2cizgi daha koyuydu bu günde boyle çıktı.ptsi kontrole gittim.klomen kullanmistim doktor 2tane 20mm olmuş dedi ilişki dedi ama p.trsi de salida ilişki olmadı bugün hala şansım varmıdır 1 senedir ugrasiyorum
Kullandım kadinligimi.amacıma ulaştımNasıl gelmez sende bir kadınsın ( kadın=_dişi seytandüşün bunları yapış kocaya hersey bebiş için
![]()
Doktor baktı gebelik yok zaten yumurtlama zamanindayimCnm bnmde böyle çıktı meğer hamileymişşm adetim bittikten 3 gün sonra gebe kalmışım ben ovylasyon testini adetime 7 gün kala yaptım 10 gün kala yaptım hep çift çizgi çıktı bi gebelik testi al