A
aryam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aryam
-
arkadaşlar öncelikle sizin yardımınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var kimseyle paylaşamadığım için mahvoldum öğrendiimde kahroldum ağlaya ağlaya bitirdim kendimi bi çıkş yolu bi mucize yaratsındie yalvarıorum Allah ıma ki bebeğimi doğurabiliim. Ama lanet olsun banaki su an bu imkansız sözlümle birbirimizi çok seviyoruz yazı nişanımız var evliliğe gelince okul dolayısıyla 3 sene sonra kararlastırdık. Ailelerimiz yakınlaştı gayet ciddi bi ilşki şeytana uyup yenik düştük kendimize ve ben daha onun acısını atlatamamışken bide hamile kalmışım . Ailelerimiz okul bitmeden evlenmeye karsı haklılar doğal olarak . ama kaarnımdaki masum zavallı bebek.ailelerimiz duysa bizi evlatlıktan reddeder .kendimden nefret ediyorumbuna mecbu olduum için hiç affetmiycem kendimi.Allah ım nolursun yardım et nolursun bı mucize gönder vardiin cana kıymak zorunda kalmiim .yaşayamamben nolur dua edin benm için. İnanılmaz kötüyüm. Allah bütün bebek isteyen annelere çok kolay bi şekilde sağlıklı bebekler verir inşallah , banada bi mucize canı gönülden dilerim:'çok üzgünüm:
dua edin nolurrr .. imkansız olduunu biliorum ama içimde son ana kadar hep bi umut olcak hep ama .. 2haftalıkbide çok kısa zamanım var ama bi mucize bekliyorum Yüce Rabbimden tek dileğim beni affetmesi böyle bişeye sebep olduum için , affedip bana mucizemi vermesi:çok üzgünüm:..
heee onu ben de anlamadım walla2 haftalık gebelik olmaz.
en erkeni 4 haftalıktır.
gebelik cinsel ilişki gününden değil son adet tarihinden itibaren hesaplanır.
kan testi yaptırdım dün bhcg 83.50heee onu ben de anlamadım walla
kan testi yaptırdım dün bhcg 83.502 haftalık gebelik olmaz.
en erkeni 4 haftalıktır.
gebelik cinsel ilişki gününden değil son adet tarihinden itibaren hesaplanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?