• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana yardım edin lütfen yardıma ihtiyacım var

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Ablalarım birşey sormak istiyorum ama nolur yargılamayın beni cahilliğimle bir hata yaptım şimdi yardıma ihtiyacım var sevgilimle reglimin son günü sürtünme yolulyla ilişki oldı boşalma olmadı ama o zevk suyu vajinamdan içeri girmiş olabilir yüksek ihtimal hamile kalmış olabilir miyim

Ablalarım birşey sormak istiyorum ama nolur yargılamayın beni cahilliğimle bir hata yaptım şimdi yardıma ihtiyacım var sevgilimle reglimin son günü sürtünme yolulyla ilişki oldı boşalma olmadı ama o zevk suyu vajinamdan içeri girmiş olabilir yüksek ihtimal hamile kalmış olabilir miyim
Nolur cevap verin görenler

Yine mi ilişkiye girdin daha iki ay önce konu açtın korkuyorum hamile kalmaktan ella hapı içtim falan diyodun belli akıllanmamışsın tekrar etmişsin bravo

Back