canım ben eşimle 5 yıl flört ettim ve nerdeyse sülalesini tanıyodum .ev ziyaretlerinede gidiyordum gitmeyide istiyordum açıkcası...5. yılımızda nişanlandık..ve hepsini nişanlılık döneminde tandım malesefkii.en yakını olan ablaları ve abilerini bi kere istemede bi kere nişanda bi kerede düğünde gördümmm...benim ailem örf ve adetleri uygulayan bi ailedir ve özellikle annem çok önem verir.1,5 yıl nişanlı kaldım ve eşimin ailesinden sadece kayınvalidem geliyordu o da yaşlı olduğu için eşim getiriyordu...ablaları abileri bayramda bile gelmediler...kuzenimin düğünü vardı birgün kız tarafıda görümcemin komşusuymuş.kına gecesinde karşılaştık nişanlıyım tabi benim ailemde var yine saygıda kusur etmeyip yanına gittim ayak üstü muhabbet annemlerinde orda olduğunu söledim ve görümcem annenlere selam söle deyip yerine oturdu aralarında 40-50 metre kadar bi mesafe vardı annemle görüşmedi yani..ve inanılmaz zoruma gitti onun adına ben utandım bütün akrabalarımdan...sonra eşimle konuştum olanları anlattım neler hissettiğimi anlattım o kadar zoruma gittiki ağladım..allahtan eşim gerçekten akıllı ve mantıklı bi insan..şuan 3 aylık evliyim.ve daha bi kere bile ablama yada abime gidelim demedi..o da zaten gitmiyoo...sadece annesinin yanına gidiyoruz orda olurlarsa görüyoruz.o da 15-20 günde bir.. çokta memnunum bu şekilde olmasından...hatta ablalarının abilerinin yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburen kayınvalideme gidince onlarıda görmek zorunda kalıyorum bazen..bence nişanlınla oturup konuşmalısın...ama gelmiyosunuz gitmiyosunuz gibi değil.hissettiklerini anlat düşüncelerini paylaş.hayal kırıklıklarından bahset...senin isteğinle size geleceklerse boşver gelmesinler.ve kesinlikle uzak otur özellikle eşinin ailesine baya uzak olsun.nişanlının para vermesinide bi şekilde engelle.birde siz nişanlısınız eşya felan almıyormusunuz.ne diye annesine veriyorki parayı..??????bence herşeyi açık açık baştan konuş derim ...bu tipler nişanlıyken böyle yaparlar ama evlenince inan evinden çıkmazlar..ben nişanlıyken kapımı açmayan eşimin abisi evlendiğimizin 2.haftası kapımda bitti.uzak olmasına rağmen..allahtan yurt dışına gittide kurtuldum..diğerlerine yakın olsam eminim onlarda kapımda biter..hiçbirini sevmiyorum..kaynanam ve küçük kayınbirader hariç..:))