aman bırak canım ya aramamışlarsa aramamışlar.bak bende nişanlanıcam,2008in kışından beri nişanlanıcam diye bekliyorum.alyanslarımızı bile 2008in ekim ayında yaptırdık sevgilimle çok istiyoduk,o ağustosta mezun olmuştu,ekim,kasım gibide nişanlanırız diyoduk.benim ailemin karşı taraftan en ufak bi beklentisi bile yok.benimde.tek istediğimiz ilişkimiz adına ciddi bi adım atılması.baktık istemeye gelen giden yok kendi alyansımızı kendimiz taktık.ama bu da yetmedi.biz kız tarafı olduğumuz için babam kabul etmiyo,illa gelsinler adam akıllı nişan olsun diyo.erkek tarafı aramıyo,gelicekler,hala bi tarih yok.tam bi sinir bozukluğu sevgilimle benim için.zaman zaman birbirimizi yiyoruz onların yüzünden:gitme:çocuk en az 10 kere arayıp 'hadi anne gidin artık istemeye' demiştir.bende ne kıyafet bekliyorum ne başka bişey.tuvaletimi kendim aldım,yüzükleri sevgilimle aldık,pastaydı,fotoğraftı her şey bizden olucak,yinede gelen giden yok.o yüzden takma kafana.ne güzel nişanlanmışsın işte,sevdiğinle mutlu olmaya bak.
maddi konulara gelince,seninkinle birebir aynı durum bizdede var.evli değiliz diye müdahale edemiyorum.biz evlenene kadar annem emekli maaşını biriktirecekmiş,bende çalışıp kenara koyucam artık n'apıyım.annem,babam olmasa biz belimizi doğrultupta nişandı,düğündü yapamayız.bazı erkek aileleri hiç duyarlı olmuyo.