• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana cevap verin hiç iyi değilim

Lavinya0906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
7
1
1
29
Arkadaşlar ben eylülün 24 ünde yani beklemen adet günümde gebe olduğumu öğrendim o gün hcg 70 çıktı 26 da 112 çıktı 29unda 285 çıktı ayın 3ünde 1200 çıktı bugun yani 7sinde 3000 çıktı doktor çok ümit vermedi hiç iyi hissetmiyorum kendimi bu durumu yaşayan var mı aranızda böyle olup sağlıklı gebelik geçirenler varsa nolır yazın

Arkadaşlar ben eylülün 24 ünde yani beklemen adet günümde gebe olduğumu öğrendim o gün hcg 70 çıktı 26 da 112 çıktı 29unda 285 çıktı ayın 3ünde 1200 çıktı bugun yani 7sinde 3000 çıktı doktor çok ümit vermedi hiç iyi hissetmiyorum kendimi bu durumu yaşayan var mı aranızda böyle olup sağlıklı gebelik geçirenler varsa nolır yazın
Neden umut vermedi onu anlamadım betanizda güzel artmış kese gorulmedimi ? Yani ondan mı ümit vermedi ?

Günlük iki katı artması gerekiyordu sanırım üzerinden yıllar geçti ama . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İki günde iki katına çıkması isteniyor bildiğim kadarıyla %60 üzerinde bir artış varsa bekleniyor

Artış gayet normal. Kese gözükmüş. Doktorunuzu değiştirin

Merhabalar durumuz nedir Umarım bebişiniz iyidir Değerler çok iyi

Back