• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bakın :((

Busra9261

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
30
8
6
Ben normalde düzenli adet gören biriyim.bebek istediğimizden beri yani yaklaşık 2 aydır korunmayı bıraktık uygun her günü değerlendirdik, bu süreçte hamile kalamadım ve adet düzenim bozuldu 8 gün süren adet günlerim 3-4 de düştü yoğunluğu bilr azaldı. Her testi yaptırıdm hiçbir sorun yok. Böyle bi durumla karşılaşan var mı :(((

Ben normalde düzenli adet gören biriyim.bebek istediğimizden beri yani yaklaşık 2 aydır korunmayı bıraktık uygun her günü değerlendirdik, bu süreçte hamile kalamadım ve adet düzenim bozuldu 8 gün süren adet günlerim 3-4 de düştü yoğunluğu bilr azaldı. Her testi yaptırıdm hiçbir sorun yok. Böyle bi durumla karşılaşan var mı :KK43:((
Vücut sperm ile karşılaşmaya baslayinca benzer tepkiler veriyor. Burada pek cok arkadasin ayni seyi yasadigini gordum. Ben de dahilim buna. Kisa surdu az geldi erken geldi geç geldi. Karma karisik oldu ilk etapta. Sonra yine duzene girer. Acele etmeyin bekleyin sabirla.

Vücut sperm ile karşılaşmaya baslayinca benzer tepkiler veriyor. Burada pek cok arkadasin ayni seyi yasadigini gordum. Ben de dahilim buna. Kisa surdu az geldi erken geldi geç geldi. Karma karisik oldu ilk etapta. Sonra yine duzene girer. Acele etmeyin bekleyin sabirla.
Umarım düzelir böyle olunca psikolojik olarak da çöküyor insan

Back