nolur bakın nolurrrr

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Merhabalar. Benim aşırı derecede tüylenmem var. Yüz,üst bacak, göbek. Artık uğraşmaktan yoruldum. Elimde ayna cımbızla geziyorum. Epilasyon yaparken canım çok yanıyor. Daha yaşım 21. Evlilik bile istemiyorum düşünün. Lazer Epilasyon fiyatları çok fazla ki faydasını görende çok dazla değil. Benim adetim 2 3 gün anca oynar. Kilolu biride değilim zayıfım baya. Basta pco sandım doktora gittim adetin düzenli bi sorun yok dedi (adet tarihlerimi not ederim) adet ne zaman olacaksın dedi. Bende o gun yada ertesi gün olacak gibiydim. Adetinin 3. günü gel kan alalım dedi. Tamam dedim o gün gece hastalandım. Ama adetin 3.gunu haftasonuna denk geldi gidemedim. Gidemeyince kafamda kuruyorum tabiki. Sizce pco muyumdur? Bu tüylenme hatta kıllanma diyelim. Neden olabilir ki ?

Düzenli adet görmek pco değilsin demek değildir bunu anca adetli iken yapılan ultrason ve kan tahlilleri ile teşhis edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…