- 19 Kasım 2020
- 8
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyagulersee
Sağ olun evet bende farkındayım imkanı yok dusmemesinin benim korkum fotoğrafta tam anlaşılmıyor ama sağ ve alt tarafta açılalar var ve kan sizdiriyor çok korkuyorum intihap falan kapar diyetuh cok kotu olmus gecmis olsun.batikon filan varsa pansuman yapin, agri icinde agri kesici icin. muhtemelen o tirnak düşecek.
Oynatabiliyorum kırık olduğunu dusunmuyorum ara ara sizliyor sadece çok korkuyorum intihap falankapacagim diye maalesef kimse yokgeçmiş olsun da yokmu kimse hastaneye götürsün sizi kırılmıştır enfeksiyon kapar buz koyun oynatabiliyormusunuz ?
Bende farkındayım da hastaneye gitmenin imkanı yok su anda en yakın hastaneler bile arabayla 1.5 2 saat ve araba da yok yueuyemem de dağlık yer zaten benim korkum bu yirtiklar intihap falan kapar diye çok korkuyorum ,Hastaneye gitmelisin ne olursa olsun
Iltihap olusur kotuye giderse tirnagini tamamen kaybedeersin
Siyahimsi bir tirnak cikar ve bir daha tirnagin uzamaz eskisi gibi guzel olmaz
Bu ihtimalleri goze aliyorsan sen bilirsin
Bende farkındayım da hastaneye gitmenin imkanı yok su anda en yakın hastaneler bile arabayla 1.5 2 saat ve araba da yok yueuyemem de dağlık yer zaten benim korkum bu yirtiklar intihap falan kapar diye çok korkuyorum ,Hastaneye gitmelisin ne olursa olsun
Iltihap olusur kotuye giderse tirnagini tamamen kaybedeersin
Siyahimsi bir tirnak cikar ve bir daha tirnagin uzamaz eskisi gibi guzel olmaz
Bu ihtimalleri goze aliyorsan sen bilirsin
Oncelikle xok geçmiş olsunOynatabiliyorum kırık olduğunu dusunmuyorum ara ara sizliyor sadece çok korkuyorum intihap falankapacagim diye maalesef kimse yok