• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur akıl verin? bebeğim koltukta uyuyor..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar bebeğim 4 günlük oldu Allahın izniyle ama ben yatak odamda yatamıyrom..sıkıntıdan (konumu okuyanlar bilir ) .onun için oturma odasında bebeğimle birlikte duruyorz..yatmaya odamıza geçiyoruz..tv falan açık tabi bir sorun olur mu acaba ?beşiğinde uyumayı da sevmiyor koltuğum üstüne şilte koydum yumuşak bişey onun üstünde uyuro bütün gün..sakncalı mı sizce?

ben 4 günlük bebeğimi salonda koltukta bi şilte üzerinde uyutup odama gidemezdim ASLA.. canımcım bebeğin daha 4 günlük bence beşiğine alıştır vardır mutlaka bi yolu ve odanızda uyusun nasıl alıştıracaksın bilmiyorum ama 4 günlük olduğu içinde pek zorlanmazsın gibi geliyor en kötü ihtimal büyüklerine olmadı dr danış bence...

ben 4 günlük bebeğimi salonda koltukta bi şilte üzerinde uyutup odama gidemezdim ASLA.. canımcım bebeğin daha 4 günlük bence beşiğine alıştır vardır mutlaka bi yolu ve odanızda uyusun nasıl alıştıracaksın bilmiyorum ama 4 günlük olduğu içinde pek zorlanmazsın gibi geliyor en kötü ihtimal büyüklerine olmadı dr danış bence...

canım ben bebeğimi bırakıp gitmiyorum odama,beraber oturma odasındayız..geceleri gidiyoruz odamıza beraber..

tatlım dert etme şilte attıysan bişecik olmaz,uyusunda nerde uyursa uyusun:)

cnm kusura bakma yatmaya odamıza gidiyoruz demişsin ben sanki eşinle gidip bebeği bırakıyormussunuz gibi okudum onu kusura bakma cnm .. bebişin daha çok minikkk bence alıştırılabilir beşiğe iyice koltuğa alışmadan vardır elbet bi yolu ama bunu da büyüklerinden burdan sana yazan bebekli annelerin yardımıyla bu sorunu çözersin canım en kısa zamanda inşallahh...:49:

canım merak etme alışır zamanla yavrun.Bende lohusayken salonda yattım ara sıra sıkıntıdan.bebeğim 40 gün benimle yattı beşiğini sevmiyordu.Zamanla beşiğine alıştı seninkide alışır.Ama daha bebeğin günlük senin kokuna ihtiyacı var yanından ayırma derim.

canım benimde kızım 12 haziranda doğdu .yatak odamız çok sıcak olduğu için bende nerdeyse 1 ay oturma odamda beraber yattık kızımla .ondan sonra odamıza geçtik ve hemen beşiğine alıştı kızım.alışır diye korkma inanki ilk 2 ay hiç bişeye alışmaz .alışkanlıklar 3 aydan sonra başlıyıor.güle güle büyüt bebişini canım .

Back