Meraba kızlar polikistik over hastasıyım bu ay klomen kullandım ve pazartesi günü bitti yarın da kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnemi olacağım. Fakat hala kanamam var bazen kırmızı bazen kahverengi bazen akıntıda kırmızı gibi ve kasıklarımda da ağrı var. Yumurtam mı çatladı iğne olmadan ya da yumurtlama belirtisi mi bu kanama.ilişki olur mu aydınlatın Bebek istiyoruz 1,5 yıldır
Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık