- 10 Eylül 2017
- 44
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi daphnedumarin
Arkadaşlar merhaba. Benim bundan yaklaşık 1.5 ay önce karnımın sağ alt tarafında hafif yumru gibi bi şişlik olmuştu özellikle gece uzandığımda şişiyordu. Aynı şekilde sağ bacağımda da uyuşmalar vardı. Böyle bi sürü belirti yaşarken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra regl tarihim geldi ve tam gününde kanamam başladı ama şiddetliydi ve düşük yaptığımı düşündüm. Daha sonra o şişliği bi süre yaşamamaya başladım ama sağ bacakta falan garip bi halsizlik hissizlik devam etti. Şimdi geceleri o yumru gibi şeyi yeniden yaşıyorum ve bu sefer sağ kol ve sağ bacakta da yine güç kaybına benzer şeyler yaşıyorum. Bazen sağ bacağımda küçük morluklarla karşılaşıyorum. İki kere ultrasona girdim hiçbir sıkıntı görünmüyor. İdrar testleri hep negatif çıkıyor. Eğer hamilelik devam etse 7 haftalık falan olması gerekiyor ve idrarda görünmeye devam ederdi. Bekar olduğum için kan testinden de korkuyorum, kayıt altına alınmaktan. Daha önce böyle bi durum yaşayanınız var mı? Bir şeye benzetiyor musunuz? Kan testi de yaptırmak istiyorum fakat kimliksiz ya da kayıt altına alınmadan yaptırabileceğim bir yerler var mı? Artık bütün hayatım etkileniyor bu durumdan sebebini bilsem rahatlıycam nolur yardım edin