- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
aynen ben de nokia telefon bakıyorum e72yi çok beğenmiştim ama internette ekranı donuyor diyenler çok var. 650-750 arasında değişiyor fiyatları ne yapsam bilmiyorum ki
1 senedir e72 kullanıcısıyım.Çom harika bir telefon çok rahat ve kullanışlı internette donma falan yaşamadım ama çok seri bir teleon tavisye ederim.Baya para veriyorsun ama değiyor
ayy demeyin yaa şans işi öyleyse :S ben zarif bir telefon istiyorum c3 taban biraz takoz gibi geliyor. ondan e72 diye düşünmüştüm. peki bize önerebilceğiniz telefonlar var mı ???
nokıa e 72 cokk gzuel bı telefon cok sık ve zarıf bende beyazı var hatta moru bıle vardı mor ama cok tatlı bı mor ama onu almamıstım..gel gelelımkıı ııcıı sıfır..zaten bbu tıp telefonları sırket tarzı yerlerde calsıanlar ıcın yapmıslar dosyaydı maıldı cok ıvırı zıvırı var...ama ınsan bunula yola cıksa yolda kalırr..
bu aralar turkcell faturası ıcınde tarıfe ıle ı phone verıyor bı arkaadsım almıs ve cokk gzuel cok memnun.ama tabı sabs ısı fabrıka cıkısında yıne sorun olursa kı sanmıyroum ı phoneler taş gıbı telefon ama fıyatı cok tuzlu gelmıştı banaa
iphone fiyatları bana da fazla geliyor yani benim bir telefon için verebilceğim en fazla para 750 tl. samsung kullanıyorum ama hiç memnun değilim bir de çok eskidi yenisini almak istiyorum.
e 72nin bende beyazını alcaktım hatta paketin içinde bluetooth kulaklığı da vardı fiyatı da nakitte 714 liraydı ama siz şimdi böyle söyleyince vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?