Nokia telefon almak istiyorum. Model olarak Fikir verin kızlar ??

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Merhaba kızlar. Ben telefonumu değiştirmek istiyorum. Fakat dokunmatik almayı düşünmüyorum. Normal olanlardan almak istiyorum. Şöyle sürgülü fotoğrafi iyi çeken radyo mp3 ü filan nete giren bir telefon modeli varmı bildiğiniz ? :26::26:
Sizlerden yardım bekliyorum kızlar ?

Son düzenleme:
Nokia N97 mini alabilirsin.
Klavyesi var. Kullanimi rahat.
Internetide oldukca iyi.
Telefon alirken uzerine whatsapp programi yukleyebilcegin bir telefon olsun.
Bir kac sene sonra herkesde olur galiba o program, bedava mesajlasabiliyorsun
telefonunda interneti olan kisilerle.
Hatta benim rehberimde 3 kisiden birinde o program var.
COk super oluyor :))

canım ben dediğin telefona baktım ama fiyatı pahalı geldi 850 tl sularında :26:
Başka bi model varmı bildiğin ?

aynen ben de nokia telefon bakıyorum e72yi çok beğenmiştim ama internette ekranı donuyor diyenler çok var. 650-750 arasında değişiyor fiyatları ne yapsam bilmiyorum ki

1 senedir e72 kullanıcısıyım.Çom harika bir telefon çok rahat ve kullanışlı internette donma falan yaşamadım ama çok seri bir teleon tavisye ederim.Baya para veriyorsun ama değiyor

aynen ben de nokia telefon bakıyorum e72yi çok beğenmiştim ama internette ekranı donuyor diyenler çok var. 650-750 arasında değişiyor fiyatları ne yapsam bilmiyorum ki

canım ılk cıktıgında ankaradan aldım . 890 verdım ona . nerden aldım bılmıyorum ki . 20 gunluk telefonun leşi halen ıcerde duruyor . tamır bıle ettıremedım . bence alma yazık gunah parana canımm ..

1 senedir e72 kullanıcısıyım.Çom harika bir telefon çok rahat ve kullanışlı internette donma falan yaşamadım ama çok seri bir teleon tavisye ederim.Baya para veriyorsun ama değiyor

canım ben e 72yı aralıkta aldım ama cokk pişmanımmm.....sakın almaa derımmmmmmmmmmmmmmmm...

belkı sana ıyısı denk geldı yanı fabrıka cıkısı kotuymus benım....

tekrardanda gondermedımm bayısıne falan opyle ıslerle ugrasmak sıtemıyorumm..

herseyden once nete dakka bası baglanma sınyalı gonderıyoo ne yaptıysam kesemeıdmm..

sonra nete gırınce donuyo ve kendılınden kapanıyo acılıyoo...

nete gırmesen bıle rahbere bakıyım kapanıyoo..

yazık oldu parama nokıa gıbı bı sırketın boyle ucuz adı bı telefona o kadar para verdıttı ya guvenım bıttıı ben yıne alırım telefon ama nokıamı aslaaaaaaaaaa

blackbaryy cok kulalıslı dıyolar ama bılemıyorum kullanmadımmm

ayy demeyin yaa şans işi öyleyse :S ben zarif bir telefon istiyorum c3 taban biraz takoz gibi geliyor. ondan e72 diye düşünmüştüm. peki bize önerebilceğiniz telefonlar var mı ???

ayy demeyin yaa şans işi öyleyse :S ben zarif bir telefon istiyorum c3 taban biraz takoz gibi geliyor. ondan e72 diye düşünmüştüm. peki bize önerebilceğiniz telefonlar var mı ???

nokıa e 72 cokk gzuel bı telefon cok sık ve zarıf bende beyazı var hatta moru bıle vardı mor ama cok tatlı bı mor ama onu almamıstım..gel gelelımkıı ııcıı sıfır..zaten bbu tıp telefonları sırket tarzı yerlerde calsıanlar ıcın yapmıslar dosyaydı maıldı cok ıvırı zıvırı var...ama ınsan bunula yola cıksa yolda kalırr..

bu aralar turkcell faturası ıcınde tarıfe ıle ı phone verıyor bı arkaadsım almıs ve cokk gzuel cok memnun.ama tabı sabs ısı fabrıka cıkısında yıne sorun olursa kı sanmıyroum ı phoneler taş gıbı telefon ama fıyatı cok tuzlu gelmıştı banaa

nokıa e 72 cokk gzuel bı telefon cok sık ve zarıf bende beyazı var hatta moru bıle vardı mor ama cok tatlı bı mor ama onu almamıstım..gel gelelımkıı ııcıı sıfır..zaten bbu tıp telefonları sırket tarzı yerlerde calsıanlar ıcın yapmıslar dosyaydı maıldı cok ıvırı zıvırı var...ama ınsan bunula yola cıksa yolda kalırr..

bu aralar turkcell faturası ıcınde tarıfe ıle ı phone verıyor bı arkaadsım almıs ve cokk gzuel cok memnun.ama tabı sabs ısı fabrıka cıkısında yıne sorun olursa kı sanmıyroum ı phoneler taş gıbı telefon ama fıyatı cok tuzlu gelmıştı banaa

iphone fiyatları bana da fazla geliyor yani benim bir telefon için verebilceğim en fazla para 750 tl. samsung kullanıyorum ama hiç memnun değilim bir de çok eskidi yenisini almak istiyorum.

e 72nin bende beyazını alcaktım hatta paketin içinde bluetooth kulaklığı da vardı fiyatı da nakitte 714 liraydı ama siz şimdi böyle söyleyince vazgeçtim :(

iphone fiyatları bana da fazla geliyor yani benim bir telefon için verebilceğim en fazla para 750 tl. samsung kullanıyorum ama hiç memnun değilim bir de çok eskidi yenisini almak istiyorum.

e 72nin bende beyazını alcaktım hatta paketin içinde bluetooth kulaklığı da vardı fiyatı da nakitte 714 liraydı ama siz şimdi böyle söyleyince vazgeçtim :(

kesınlıkle vazgec canımm bende hata buraya ayzmsıtım konu acmıstım telefon alıcam ne alıyım dıye banada onerıler oldu o topıgıde bı gozgezdırebılırsın...

cokk yazık edersın 680 tl aldım bımekste haftanın ındırımıydıde...
suan cok pısmanım sende aynı pısmanlıga dusma derımm..yalnız telefonun ne kadar cok ozellıgı avrsa omrude o kadar az oluyormus bunu bı yerde okumustumm....

aklında bulunsunn

Kızlar merhaba..Nokıa E 72 kullananız var mı?Bende bu telefondan var daha doğrusu eşimindi.Şuan ben kullanıyorum sadece videoları bilgisayarıma yükleyemiyorum.Bununla ilgili sıkıntım var ve her defasına fabrika ayarlarına dönmekten sıkıldım.Videoları eksiksiz nasıl bilgisayarınıza atıyorsunuz anlatır mısınız?

bence gerçekten nokia nın dönemi bitti,hep arıza veriyo çunku,,
telefon alırken gerçekten ıyı düşünün hele Bimeksten alırken 2 kere düşünün çünkü telefonu satana kadar melekler,ürün hakkında bilgileri yok ezbere konuşuyolar
ben aldım bayramdan 1 hafta önce asha 302 şarjı 12 saat anca dayanıyodu,bide mağazadan alınca iade yada değişim yapmıyolarmış,teknik servisle muhatap olacaksınız diyorlar.iişin yoksa izin al,servise götür,takip et sonra telefonu
bugun gıdıp alıcam bakalım telefonumu ama çokkk pişmanım,keşke daha fazla para verip blackberry yada ıphone alsaydım
gerçi telefon şans işi ama.....
nokia c3 ile e72 arasında kalmıştım gıttım asha 302 beyaz aldım
pişmanım.....

merhabalar herkese
ben nokıa e71 kullandım ilk aldığım zamanlar çok çok hoşuma gitti taki düşene kadar telefonum sadece mesafe olarak 1 mt. kadar bir yerden üst sağ köşe üzerine düştü ve kamera sistemi vs. tamamen devre dışı kaldı 3 servise verdim garantisi olduğu halde yapılamadı bu tip telefonlerın hassas noktaları varmış oradan darbe aldığında hiç bir şekilde tamiri söz konusu olmuyor + garantide karşılamazmış servislerin bana dedikleri şey bu
birde nokıa konusunu tekrar düşünmeni isterim çünkü şu anda nokıa firması batmak üzere ve o yüzden piyasada zamanında en iyisi idi fakat ekonomik açıdan iyi olmadığı için daha gelişmiş güzel telefonlar çıkartamıyorlar şu anda piyasanın hakimi samsung ve ıphone 1000 tl'ye kadar alacaksan samsung modellerinden birisini seç derim bende bugün kendime 1 yıl içinde 2. telefonumu alıyorum mecburiyetten

kızlar daha oncede yazzmstım. e 72 almıştım ve tam bı rezallettı kac kere gıtı geldı servıse bısı degısmedı bende esıme verdım.onun telefon bozulmustu banada samsung wonder aldık.ve cok memnunum eger tel alacaksanız tavsıyemdır..

ınternete ıstedın zaman baglanıyosun ve çok hızlı cok serı ıstedın vıdeo rahatlıkla ınıyo herseyden once nokıa gıbı kendılınden acılıp kapanmıyoo..bıde bımeksten almayın telefonu hıc dogru bılgı vermıyolar.

Back