• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nokia n72..

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
46
İstanbul
kızlar nokia n72 almak istiyorum bugün yarın..
biliyorum biraz eski bi telefon ama sıfırını bulamazmıyım :(:(

bir de bu telefonu kullanmış olanlar ne düşünüyorlar hakkında :) yazarlarsa çok sevinirim.

ben kullandım kapağı çabuk yıpranıyor, kabuk atar gibi parlak yerleri dökülüyor... kamerası kötüydü. Onun dışında memnundum. :10:

ben de almak istiyorum. sıfırı zaten artık çıkmıyomuş :( ikinci elinin de temizini bulmak zormuş :s bulamadım. nerde bulabiliriiim.. :(

emone sen kaç sene kullandın. şarjı falan dayanıklımıydı Seste problem varmıydı bir de

ben 3 sene falan kullandım. Su kaçtığı için içine kısa devreden dolayı bataryam çabuk bitiyor diye değiştirmek durumunda kaldım. normalde şarjı tabi kullanma yoğunluğuna göre değişir ama bana 2-3 gün gidiyordu. Seste bi problem yaşamadım ama sesi dışa vermek istediğinde fazla bağırmıyor kısık yani biraz

0 nereden bulabilirsin bir fikrim yok açıkçası. İnternetten araştırdın mı peki, belki internetten bulabilirsin

teşekkür ederim.. internetten baktım ama internetten almaya çekiniyorum açıkçası :s çünkü zaten ikinci el bi de görmeden bilmeden alırsam belki bozuk çıkar diye :s

Son düzenleme:
ben 4 yıl kullandım,gayet memnumdum,içine su kaçtı sesi biraz bozuldu,bi de ben şarj takılan yerini bozmuştum tamirciye verdim tamirciden geldiğinde artık foto çekmiyodu,zaten eskimişti ondan değiştirdim
bunun dışında şarjı fena değilidr.senin kullanmana göre değişir.parlak yerleri zamanla soyuluyo,ikinci el bide eski bi model sıkıntı olabilir temizini bulman

üç dört sene kullanıldığına göre dayanıklı bir telefon.. :)
o parlak yerlerin soyuluyor olması hoş deil ama bildiğim kadarıyla n72de kapak değişimi oluyo..
şarjının da 2 3 gün gitmesi benim için iyidir.
bir de şu telefonu bulabilsem :d

ben 2008 de alıp kullanmıştım ama n72 değil n73 modelini nokianın bikere bu seriden hiç memnun kalmadım hayvan gibi telefon ama sesi güzel çıkıyor birde özellikleri iyi yani ama bozulmuyo dayanıklı değil diyenlere hala derim benim ki bozulmuştu yani

2006da 650 tlye almıstım n72yi son bir yıldır bozulsun diye gözünün içine baktım ıphone merakımdan ama yinede bozulmadı bende bozulmasını bekleyemeden yeni tel aldım ama valla masallah hala sabahları beni o uyandırıyor cokta güzel bir telefon tek sorun 3g yok onde kamerası yok geri hersey var

N72 Değil de Bir Üst Modelini Kullanmıştım..
N73'ü..
Sağlam Telefon, Şık..
Ben Küçük Telefonları Sevmiyorum..
Bu Benim İçin Çok Estetikti..

Back