Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nokia C7 telefonunda wlan nedir ve nasıl kullanılır?
geçen hafta nokia c7 aldım...wlan nedir ve nasıl kullanılır?..bağlan dediğimde şifre istiyor...ne şifresi bu?..yardımcı olursanız çok sevineceğim...şimdiden teşekkürler...
geçen hafta nokia c7 aldım...wlan nedir ve nasıl kullanılır?..bağlan dediğimde şifre istiyor...ne şifresi bu?..yardımcı olursanız çok sevineceğim...şimdiden teşekkürler...
canım wlan kablosuz internete bağlanmaktır. eğer evinde yada etrafında kablosuz internet varsa telefon bunu algılar ve hangisine gireceksen güvenlik için şifre koyulmuşşa bağlan dediğinde sana şifre ister o şifrede internetin şifresidir. eğer şifreyi biliyorsan oraya yazıp internete bağlanabilirisn. umarım yardımcı olmuşumdur.
internet şifresi ne demek yani?..IP numarası mı?...evde internet var bizim...kablosuz bağlanmak istediğimde o şifreyi nereden bulup yazacağım?...çok karışık...
internet şifresi ne demek yani?..IP numarası mı?...evde internet var bizim...kablosuz bağlanmak istediğimde o şifreyi nereden bulup yazacağım?...çok karışık...
canım evdeki internet kablosuz mu öncelikle eğer kablosuz değilse telefonundan bağlanamazsın. bir de internet şifresi şu oluyor. internet sahibi kendi interneti için şifre koyuyor başka kimse giremesin diye tabi bu kablosuz olanlarda geçerli. hiç diz üstü bilgisayardan kablo kullanmandan internete bağlandın mı?? eğer bağlandısan aynı şey telefondan da internete bağlanmak. telinin görmüş olduğu ağ adresinin adı ne?? eğer komşunun falansa ondan şifreyi isteyip internete girebilrsin.
evdeki bilgisayar kablolu...demek ki cepten bizim bilgasayarın ağına bağlanamayacağım...öyle oluyor değil mi?...cep telefonundan görülen ağlar ise işyerlerinin sanırım...onları da hiç tanımıyorum zaten...bu durumda wlan durumundan yararlanamayacak mıyım?