• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nokia 5230 kullananlar bi bakar mısınız?

AfterAllThisTime

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
87
0
296
Arkadaşlar ben nokia 5230 almak istiyorum internetten kullanıcı yorumlarına baktım ya çok iyi diyolar ya da çok kötü...
Bu yüzden kararsız kaldım :uhm:
kullananlar acaba memnun musunuz değilseniz; neden değilsiniz:utangac:

ben yeni aldım tasarımı falan çok şık tam bir bayan telefonu.görüntülü konuşmak için önde kamerası yok(arkada var) bir de WI-FI (wireless) yok.onun dışında gayet güzel.ben zaten görüntülü konuşma yapmıyorum.internet ihtiyacımı da uygun internet paketlerinden hallediyorum diye aldım.memnunum.

Arkadaşlar ben nokia 5230 almak istiyorum internetten kullanıcı yorumlarına baktım ya çok iyi diyolar ya da çok kötü...
Bu yüzden kararsız kaldım :uhm:
kullananlar acaba memnun musunuz değilseniz; neden değilsiniz:utangac:

Bende almayı düşünüyorum hatta cok istiyorum.. hem renk açısından hem de dokunmatik oluşundan şuan 6300 kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım.. fakat dokunmatiğide denemek istiyorum 6300 kalıcak yine bende.. benimde soru işaretlerim war.. ses okadar önemli deil benim için.. msj cok yazarım bide resim cekerim.. msjda cok donma yasanıyormus.. Haa birde son sorum var.. telefonu yan cevirip 10 parmak klavyesini kullanabiliormuyuz :)) bu bnm için cok önemli Lütfen yardımcı olun.. bilmiyorumkismile

Bende almayı düşünüyorum hatta cok istiyorum.. hem renk açısından hem de dokunmatik oluşundan şuan 6300 kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım.. fakat dokunmatiğide denemek istiyorum 6300 kalıcak yine bende.. benimde soru işaretlerim war.. ses okadar önemli deil benim için.. msj cok yazarım bide resim cekerim.. msjda cok donma yasanıyormus.. Haa birde son sorum var.. telefonu yan cevirip 10 parmak klavyesini kullanabiliormuyuz :)) bu bnm için cok önemli Lütfen yardımcı olun.. bilmiyorumkismile

son sorun için evet ,hareket sensörü sayesinde yan yatırdığında klavye çıkıyor ;)

Back