- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Teşekkür ederim canımElinize sağlık, başarılar dilerim
Sağol canım teşekkür ederim ben de sana bol şans diliyorum umarım kazanırsınEllerine saglik bol sans diliyorum guzelim benim harika gozukuyor
Yaa sen kazan boncugum benim.Bana motivasyon oldu hazirlanmak bile yetti.Cocuklardan kendime bi vesile ile zaman yarattim.Sağol canım teşekkür ederim ben de sana bol şans diliyorum umarım kazanırsın
Ellerine sağlık hamarat anniş seniYaa sen kazan boncugum benim.Bana motivasyon oldu hazirlanmak bile yetti.Cocuklardan kendime bi vesile ile zaman yarattim.
Seninde fistik annisEllerine sağlık hamarat anniş seni
Henüz anniş değilim ama belki bir günSeninde fistik annis
Yaaa ben senin cocugun var diye okumusum yanlis gormusum zaten sende minnossun daha :) kedi anneleri candir canHenüz anniş değilim ama belki bir günkedi annesiyim o sayılır mı
Çok teşekkür ederim, sağolun. Ben de katılanlara başarılar diliyorum.Ellerinize sağlık olsun çok güzel olmuş,yarışmada başarılar dilerim.
Rica ederim,yine çekişmeli geçecek bu bölümde..Çok teşekkür ederim, sağolun. Ben de katılanlara başarılar diliyorum.
Bana da öyle geliyorRica ederim,yine çekişmeli geçecek bu bölümde..
Kesinlikle öyle,oy verirken bile zorlanıyoruz çünkü hepside harika tarifler.Bana da öyle geliyorhak eden kazansın diyelim
Çok teşekkür ederim, hoşbuldumEllerine sağlıkAramıza hoşgeldin,bol şanslar
Sağol canım artık rakibizOo panterim de yapmış, yeni görüyorumellerine sağlık