• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nohut kabızlık yaparmı

61eda61

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
130
36
18
31
Arkadaslar nohut kabızlık yaparmı acaba 2 yaş oğluma vermelimiyin internette lifli gıda yapmaz yazıyor ama bi arkadasım yapar dedı aklıma takıldıda doktor ver yapmaz dedı

Kızım 19 aylık yediriyorum ben kabızlığı olmadı ve çok faydalı

2 yaşındaki oğlunuza alerjisi olmadığı her şeyden verebilirsiniz. Ben değil dsö diyor bunu

2 yaş oğlunuza artık her şeyi verin. Kabız yapar gaz yapar diye kendinizi kısıtlamayın. Nohut lifli gıda bağırsak çalıştırır ayrıca. Sabahları kuru kayısı yedirin. Gün içinde zeytinyağı içirin şüphelendiğinizde.

2 yaş oğlunuza artık her şeyi verin. Kabız yapar gaz yapar diye kendinizi kısıtlamayın. Nohut lifli gıda bağırsak çalıştırır ayrıca. Sabahları kuru kayısı yedirin. Gün içinde zeytinyağı içirin şüphelendiğinizde.
Kuru fasulyeyi sevmedi nasıl sevdiririm

Israr etmeyin. Yemediyse bırakın. 1 hafta 10 gün sonra yeniden deneyin. Ara ara çıkarın önüne. Yemezse de tattırın.
Benım ilk cocugumda bıraz takıyorum yeme konusunu nasıl aşabilirim cok sulu yemek yemiyor. Suyuda oyle cok icmiyor bu ara bunlar normalmi acaba

Benım ilk cocugumda bıraz takıyorum yeme konusunu nasıl aşabilirim cok sulu yemek yemiyor. Suyuda oyle cok icmiyor bu ara bunlar normalmi acaba

Benimki de 2 yaşında. Benim de ilk. Ben bu işi becerememiş bir anneyim. Ama takmıyorum. Üzülüyorum tabi ama elimden gelen bir şey yok.
Bizde ağızda bekletme sorunu var. Bilmiyorum nasıl aşarız.
Ben bir ara böyle olunca püre ile doyurmaya çalıştım ama baktım olacak gibi değil düzelmiyor.
her öğünü yediği kadar.
sulu yemek değil de kendi yiyebileceği şekilde önüne koymaya çalışıyorum.
Çok sulu yemek derken ne mesela?
Çok sulu vermeyin. Kıvamlı yemekler daha iyi.
Mesela susuz bezelye yemeği yiyor mu?
Bizim Kilomuz da çok az.
Ama doktorumuz bırakın dedi. Bebek değil artık bundan sonra yemek üzerine yaptığınız ısrarlar onu sizi yemek konusunda kullanmaya iter dedi. Bu konuyu önemli bir yere koymayın dedi.

Benimki de 2 yaşında. Benim de ilk. Ben bu işi becerememiş bir anneyim. Ama takmıyorum. Üzülüyorum tabi ama elimden gelen bir şey yok.
Ben bir ara böyle olunca püre ile doyurmaya çalıştım ama baktım olacak gibi değil düzelmiyor.
her öğünü yediği kadar.
Bizim Kilomuz da çok az.
Ama doktorumuz bırakın dedi. Bebek değil artık bundan sonra yemek üzerine yaptığınız ısrarlar onu sizi yemek konusunda kullanmaya iter dedi. Bu konuyu önemli bir yere koymayın dedi.
Evet evet haklısınız tane olara yer corba ıcmeyı bırakmıştı 1 sene kadar suan dedıgınız gibi koyu kıvamlı cok az icer onada sukur ediyorum ama pilav makarna olsa cok yer bende bılerek yapmıyorum sizinde oylemi kılosu cok degıl orta halli dedi doktor yogurtta cok güzel yerdi 1 senedir agzına sürmez bende sizin gibi elıne kasık verıyorum oyle yer yemek yerken cizgi film acıyorum bide mecbur ama sadece yemekte yalnış ama napım işte

her öğünü yediği kadar.
Bizim Kilomuz da çok az.
Benimde kızım 2 buçuk yaşında zayıf bir çocuk yemiyor artık yoruldum yediği zaman lokmalarını sayıyorum ama asla sulu şu bu yemek yemez acı olmayan yemek bile yemez bende pes ettim yapılacak bişey yok kendinizi sizde üzmeyin 🌹

Back