- Konu Sahibi Berrin1405
-
ilginç hiç duymamıştım peki o kullanılan nohut tekrar kullanılıyomu yoksa hergün için bi avuç mu
saol cnm ya şu zayıflama uğruna denemedimiz şey kalmadı ya yokmu bunun adam gibi bi çözümü offf offf
bana bu nohut suyunu çocukken kurt düşürmek için içirmişlerdi daha doğrusu içirememişlerdi.tadı çok kötüydü....
ya bende dün tesadüfen nette gördüm şems aslanın bi tarifiymiş hani şu hipokrat kahvesinin tarifini veren bayanın tarifiymiş bizde dün başladık ama ilk içtiğimde tadı normal su gibiydi bugün içeceğimiz nohut suyunu annem akşam değilde dün sabahtan hazırlamış ayy şerbet gibiydi acaip tatlıydı ve ben tatlı sevmem içemedim yarın bi daha başlıcam tatlı sevmiyenler için söliim akşamdan hazırlayın sabahtan hazırlarsanız tadı tatlı oluyo :)
yarın tekar deneyeceğim içebilirsem haber veririm edacım sen denedin mi?
saol cnm ya şu zayıflama uğruna denemedimiz şey kalmadı ya yokmu bunun adam gibi bi çözümü offf offf
Hayatım offlama adam gibi zayıflamanın tek yolu az ve sık kalorisi düşün yiyecekler yemek.:mymeka:
evt canım ölede sabır istiyo ya büyük bi istekle başlıyorum diyete sonra bi bakmışım diyet yalan olmuş artık çok sıkıldım bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?