Nodullerden kurtulan varmi, Allah rizasi icin kurtulan varsa yazabilirmi

Dilegim2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
2
0
36
43
Merhabalar
Nodullerim var ve herkes gibi bende kurtulmak istiyorum. Nodulleri olup kurtulan varsa yazarmisiniz, hangi kürleri yada yontemleri denediniz.

Merhaba
Doktorunuz nodul icin size ne onerdi ? Bende de nodul var. 2 farkli hastane ameliyat demisti ama yaptirmadim korktum. Baska bir hastanede radyofrekans ablasyon islemi yaptirdim. Yani nodulleri yaktirdim. Henüz kurtulmuş degilim ama boyutlarinda kuculme baslamis. Yari yariya azalma oldu diyebilirim.

Her gun bir tane ilac iciyorum. 3 ayda bir test yapiyorum. Durumuna gore karar vercek. Bir yil bakalim dedi. Ama kuculmuyorlar orda duruyor. Ameliyat olmak istemiyorum ameliyat demisti once. Baska yollar arastiriyorum iste bende. Bu siteyede o yuzden yazdim belki kurtulan varsa bilgisini paylasir diye

Ben hic ilac kullanmadim ve nodulun boyutu baya büyüktü. Once kanser mi diye biyopsi yaptılar. Sonuç cok sukur temiz cikti. Iyi huylu oldugu icin ablasyon islemi yapıldı. Bu islem zaten ameliyat olmayi engelliyor. Istanbul'dayiz Bezmialem hastanesine gitmenizi oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…