Merhaba arkadaşlar, bu siteyi sürekli takip eden biriydim ancak yeni üye oldum,yardımlarınıza ihtiyacım var.Tiroidimde 12 mm lik bir nodül saptandı biyopsi sonucum şüpheli geldi ve doktorlar ameliyat diyorlar ancak benim en ufak bir şikayetim söz konusu değil.Nodül tesadüfen saptandı,işin açıkçası ameliyat olmak istemiyorum,alınan parçayı başka bir fakülteye götürdüm incelensin diye ordan da şüpheli sonucu gelirse bir de son kez bir onkoloji merkezine götürmek istiyorum ve bunu bana hiç bir doktor söylemedi yani böyle yap diye sonuçta inceleyenler ne kadar prof da olsa insan yanılmış olabilirler ve ben hiç yoktan bir ömür ilaca bağımlı yaşamak zorunda kalabilirim. sizlerden de böyle bir şey yaşayan varsa lütfen bana özelimden mesaj atsın yani ikinci ve üçüncü inceletmede iyi huylu neticesi alan var mı aranızda?
Bir de göründüğüm doktorlara ameliyat olmayıp sürekli kontrollerimi yaptırsam eğer kötü huylu bir şeyse ilerleme olup olmadığı anlaşılır mı dediğimde hayır anlaşılmaz diyorlar,bu bana çok mantıksız geliyor büyümesinden yapı değiştirmesinden vs. anlaşılabilmesi lazım diye düşünüyorum.Ben bu ameliyat meselesine hiç sıcak bakmıyorum,bir biyopsi daha yaptırsam diyorum,doktorlar birincideki şüpheli sonucunu yok etmez diyorlar,kimi de gel yapayım diyor çok ama çok bunaldım etrafımdaki insanlar ne var bu kadar kafana takacak ol kurtul diyorlar ya iyi huylu çıkarsa?O zaman üzüntüden kahrolurum-ki iyi huylu olduğunu hissediyorum- bana yol gösterin yardımcı olun Allah rızası için benim durumumda biri varsa yardımcı olsun
Bir de göründüğüm doktorlara ameliyat olmayıp sürekli kontrollerimi yaptırsam eğer kötü huylu bir şeyse ilerleme olup olmadığı anlaşılır mı dediğimde hayır anlaşılmaz diyorlar,bu bana çok mantıksız geliyor büyümesinden yapı değiştirmesinden vs. anlaşılabilmesi lazım diye düşünüyorum.Ben bu ameliyat meselesine hiç sıcak bakmıyorum,bir biyopsi daha yaptırsam diyorum,doktorlar birincideki şüpheli sonucunu yok etmez diyorlar,kimi de gel yapayım diyor çok ama çok bunaldım etrafımdaki insanlar ne var bu kadar kafana takacak ol kurtul diyorlar ya iyi huylu çıkarsa?O zaman üzüntüden kahrolurum-ki iyi huylu olduğunu hissediyorum- bana yol gösterin yardımcı olun Allah rızası için benim durumumda biri varsa yardımcı olsun